ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τα «απόνερα» της ήττας… στα λάθη του γηπέδου! (βίντεο)

Μία ιδιαίτερη εκπομπή ήταν αυτή της Τρίτης για το Τρίο Μπελκάντο καθώς κληθήκαμε να σχολιάσουμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία. Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του «Τρίο» τόσο για την επόμενη ημέρα της ομάδας, όσο και για το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και τα λάθη που έφεραν το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση. #slgr #lamiafc #ΤρίοΜπελκάντο #ΡάδιοΛαμία #ΔΑΚΛαμίας #ρεπορτάζ #season2021_2022

Μία ιδιαίτερη εκπομπή ήταν αυτή της Τρίτης για το Τρίο Μπελκάντο καθώς κληθήκαμε να σχολιάσουμε την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του «Τρίο» τόσο για την επόμενη ημέρα της ομάδας, όσο και για το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» και τα λάθη που έφεραν το γήπεδο σε αυτή την κατάσταση.

Η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Δευτέρα, έφερε στην επιφάνεια έναν δικαιολογημένο προβληματισμό, ο οποίος έχει προκύψει από τις τελευταίες εμφανίσεις του ΠΑΣ Λαμία.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το πρόβλημα με το γήπεδο του ΔΑΚ Λαμίας και τα λάθη στη διαχείριση της κατάστασης που φέρνουν τον σύλλογο σε δύσκολη οικονομική θέση μιας και τα χρήματα που απαιτούνται πλέον να πληρωθούν είναι παραπάνω από τα διπλά, που θα πλήρωνε αρχικά η «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ όμως του Τρίο Μπελκάντο;

Δείτε on demand τη χθεσινή εκπομπή του Παναγιώτη Κατσώνη, του Νίκου Μώκου και του Λάμπρου Αρναούτογλου:

Διαβάστε επίσης

Back to top button