ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προχωρούν οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας (pics+vid)

Πέρασε από «χίλια κύμματα» όμως ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» αναμένεται σύντομα να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ξανά αγώνες του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #ΔΑΚΛαμίας #ΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #season2021_2022

Πέρασε από «χίλια κύματα» όμως ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» αναμένεται σύντομα να είναι έτοιμος να φιλοξενήσει ξανά αγώνες του ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #ΔΑΚΛαμίας #ΠΑΣΛαμία #slgrinterwetten #season2021_2022

Στην εκπομπή Τρίο Μπελκάντο της Τρίτης και μέσω του Ράδιο Λαμία, ακούσεται με λεπτομέρειες την ιστορία με τα λάθη που οδήγησαν τον αγωνιστικό χώρο του ΔΑΚ Λαμίας σε αυτή την κάκιστη κατάσταση που είδαμε όλοι στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ιωνικό.

Για τον λόγο αυτό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου πήρε την απόφαση να ξηλώσει το χορτάρι και να το φτιάξει από την αρχή!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι απαραίτητες εργασίες τοποθέτησης του νέου τάπητα θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι αύριο και την Κυριακή θα παραδοθεί προς χρήση στην ΠΑΕ. Άλλωστε αναμένεται και το κλιμάκιο της Super League προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση του και να ανάψει επιτέλους το πράσινο φως για να επιστρέψει η ομάδα στο σπίτι της.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button