Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η οποία θα ισχύσει μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες αν ο σύλλογος δεν εξοφλήσει τον Κώστα Περιστερίδη. #slgr #pasgianninafc #ΕΠΟ #slgrinterwetten

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών στον ΠΑΣ Γιάννινα επέβαλλε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, η οποία θα ισχύσει μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες αν ο σύλλογος δεν εξοφλήσει τον Κώστα Περιστερίδη.

Μπλέξιμο για τον ΠΑΣ στην υπόθεση με τον πρώην τερματοφύλακά του, ο οποίος έπαιξε σε 31 ματς από το 2015 μέχρι το 2020. Στους Ηπειρώτες επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το πρωτάθλημα που διανύουμε, η οποία θα ενεργοποιηθεί σε περίπτωση που δεν τακτοποιηθούν οι οφειλές προς εκείνον.

«Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Κων/νου Περιστερίδη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 172/2-9-2021 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button