ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Έρχεται στην Ελλάδα για τη Λαμία ο Γκαζαριάν”

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη μεταγραφή του Γκεβορ Γκαζαριάν να "χαλάει" στον ΠΑΣ Λαμία, όπως αποδεικνύεται ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη μεταγραφή του Γκεβόρ Γκαζαριάν να “χαλάει” στον ΠΑΣ Λαμία, όπως αποδεικνύεται ο διεθνής Αρμένιος μεσοεπιθετικός έρχεται στη χώρα μας για να ολοκληρώσει την μετακίνηση του.

Στην Ελλάδα με στόχο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον ΠΑΣ Λαμία έρχεται ο Αρμένιος Γκεβόρ Γκαζαριάν.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Λεμεσού είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΣ για την μεσοεπιθετική γραμμή και παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τελικά τη μεταγραφή να “χαλάει” όπως φαίνεται ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί και θα φορέσει τελικά τα “κυανόλευκα”.

Ο αριστεροπόδαρος Αρμένιος που «έκανε κλικ» στον ΠΑΣ Λαμία (vids+pics)

Τις πληροφορίες πάνω στη συγκεκριμένη μεταγραφή αλλά και ότι τελικά ο Γκαζαριάν είναι κοντά στο να υπογράψει στη Λαμία το είχατε διαβάσει στο δημοσίευμα του Lamiara.gr, στο οποίο ήταν όλες οι λεπτομέρειες της εν λόγω μετακίνησης.

Ο διεθνής Αρμένιος αναμένεται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να έρθει σήμερα στη χώρα μας έτσι ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Διαβάστε επίσης

Back to top button