Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Επική» ανατροπή μέσα στο «Lala Stadium» για τον Αχιλλέα Δομοκού!

Μία τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας επικράτησε με 2-4 επί της Θύελλας Ροδωνιάς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΡοδωνιάς #ΑχιλλέαςΔομοκού

Μία τεράστια εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας επικράτησε με 2-4 επί της Θύελλας Ροδωνιάς. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Β_Φθιώτιδας #ΘύελλαΡοδωνιάς #ΑχιλλέαςΔομοκού

Μεγάλη νίκη με ανατροπή μέσα στο γήπεδο της Ροδωνιάς(“Lala Stadium”), πέτυχε η ομάδα του Αχιλλέα Δομοκού, σπάζοντας έτσι και το αήττητο της έδρας των γηπεδούχων.

Σε ένα σχετικά καλό αγων/κό χώρο, παρά τη βροχή που είχε ρίξει, παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο Β΄μέρος και πήραν τη μεγάλη νίκη.

Γκολ-Φάσεις:

20΄ο Κυρμιτσής για τους γηπεδούχους πήρε την ασίστ από τον Καλαντζή και με μια προσποίηση και ένα όμορφο σουτ σημείωσε το 1-0.

25΄ κόρνερ οι φιλοξενούμενοι, αλλά ο Τριανταφύλλου για τη Ροδωνιά, απέκρουσε την μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

28΄ο Κυρμιτσής και πάλι για τους γηπεδούχους διπλασίασε τα τέρματά του , πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο τέρμα, όταν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Μασιάλα, έστειλε τη μπάλα με δύναμη πρώτα στην αριστερή συμβολή των δοκών και μετά στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

Μετά από αυτό οι γηπεδούχοι «κάθισαν» με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν χώρο στο γήπεδο και να προσπαθούν για το γκολ.

Στο 32΄ο Ευαγγελόπουλος εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα αμυντικού των γηπεδούχων και με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 40΄ο νεαρός τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε φοβερή απόκρουση στην δεξιά του πλευρά σε σουτ του Γκούβα Α., αποσοβώντας την ισοφάριση.

Στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έτσι μετά την εκτέλεση κόρνερ στο 53΄, η μπάλα πήγε στα πόδια του Κίβια, ο οποίος με σουτ έκανε το 2-2.

60΄ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έπεσε σωστά και έβγαλε τη μπάλα κόρνερ, στο δυνατό σουτ του Γκούβα Α και πάλι.

Στο 64΄μετά από καλοχτυπημένο φάουλ του Κίβια, ο Μόκας πρόλαβε τον τερματοφύλακα και με κεφαλιά γύρισε «τούμπα» το ματς σε 2-3!

Μια καλή ευκαιρία είχαν πάλι οι παίκτες του Δομοκού στο 75΄με τον Ντέλλο να σουτάρει δυνατά , αλλά ο Τριανταφύλλου απέκρουσε εντυπωσιακά  και πάλι .

90+Οι γηπεδούχοι ενώ προσπαθούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, στην αντεπίθεση ο Ευαγγελόπουλος ξέφυγε από τους αμυντικούς και σημείωσε το τελικό 2-4.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ξεφλούδα Σάββα και των βοηθών του Βλάχο Ευάγ.  και Ανδρούτσο Αθ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Γιαννούτσος Ι.): Τριανταφύλλου, Μεμαϊντίνης(75΄Αμούντζιας), Γεωργαλής, Κόκκοτας(85΄Κρέτσης), Γιαννούτσος(46΄Κατσακιώρης Χ.), Κατσακιώρης Ν., Βλάχος, Καλαντζής, Κυρμιτσής, Ντζιαβίδας, Γαλανός(85΄Πολύζος)

“ΑΧΙΛΛΕΑΣ” ΔΟΜΟΛΟΥ:Μασιάλας, Γκούβας Αθ., Τσόκανος, Μπουργανός, Μόκας, Ξεζώνοτος, Ντέλλος, Χαλεπλής, Γκούβας Φ.(83΄Αυγέρης),Κίβια, Ευαγγελόπουλος

Ρεπορτάζ-φωτογραφίες: Γιώργος Ντζιαβίδας

Διαβάστε επίσης

Back to top button