ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

SDNA: «Διαψεύδει η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία το περιστατικό στα αποδυτήρια»

Επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για το δημοσίευμα που έβγαλε η «Sportime» σήμερα το πρωί, το οποίο υπογράμμιζε πως δύο παίκτες της ομάδας πιάστηκαν στα χέρια μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχει... αλλά υπάρχει η ανεπίσημη όπως φαίνεται.

Επίσημη θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για το δημοσίευμα που έβγαλε η «Sportime» σήμερα το πρωί, το οποίο υπογράμμιζε πως δύο παίκτες της ομάδας πιάστηκαν στα χέρια μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο, δεν υπάρχει… αλλά υπάρχει η ανεπίσημη όπως φαίνεται.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του SDNA και του δημοσιογράφου Κώστα Πλιάτσικα:

Άναψαν και σε ποιο βαθμό τα αίματα στην ομάδα Φθιώτιδας, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο; Τι λένε στο εσωτερικό του συλλόγου, περί του…χοντρού επεισοδίου που «σημάδεψε» το «τρίτο ημίχρονο»; Το SDNA έχει το ρεπορτάζ.

Μπόλικη…σκόνη σήκωσε στη Λαμία (κι όχι μόνο) δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» την Πέμπτη (26/9), σύμφωνα με το οποίο η ένταση χτύπησε…κόκκινο στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα ώστε σύμωνα με το σχετικό ρεπορτάζ να λογοφέρει έντονα ο Δημούτσος με τους Πλιάτσικα και Βύντρα, να πιαστεί στα χέρια μαζί τους και να χρειαστεί η επέμβαση των υπολοίπων και πιο ψύχραιμων προκειμένου να μην ξεφύγει περισσότερο η κατάσταση.

Τι λένε όμως για όλα αυτά στο εσωτερικό της Λαμίας; Επίσημη θέση δεν υπάρχει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ανεπίσημα πάντως αυτό που λένε οι Φθιώτες είναι πως μετά το τέλος του αγώνα κι ενώ οι παίκτες της Λαμίας ήταν στη φυσούνα και κατευθυνόντουσαν προς τα αποδυτήρια, υπήρξε ένας διάλογος ανάμεσα στον Δημούτσο και τον Πλιάτσικα με τους δύο παίκτες να λένε… «τι γκολ είναι αυτά που τρώμε ρε;» με αφορμή το γκολ του Αραμπούλι στο 93΄που έδωσε την ισοπαλία στον Πανιώνιο και στέρησε από τη Λαμία την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Μέχρι εκεί, αφού από εκεί και πέρα διαψεύδεται κατηγορηματικά (και ανεπίσημα) οποιοδήποτε επεισόδιο ανάμεσα στους δύο παίκτες (Δημούτσο – Πλιάτσικα) και τον Βύντρα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα οι άνθρωποι της Λαμίας θύμιζαν πως οι Δημούτσος και Πλιάτσικας είναι «κολλητοί» φίλοι και πως στην προπόνηση της Τρίτης (24/9) ήταν ζευγάρι στις ασκήσεις δύναμης με στρώμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button