Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισόπαλη η Ξάνθη πριν την Λαμία!

Ισόπαλες αναδείχθηκαν στο AEL FC Arena η Λάρισα με την Ξάνθη στο τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος το βράδυ του Σαββάτου.

Η Λάρισα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξε το σκορ στο 11′ με προβολή από τον Λεοζίνιο ένω «σπατάλησε» και αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στην ισοφάριση στο 40′ με κεφαλιά του Λισγάρα μετά από κόρνερ του Μπρίτο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες. Στο δεύτερο μέρος οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Λάρισα (Αντρέ Πάους):Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Ζίζιτς, Γουάλας (79′ Κοντόρ), Ανδρεόπουλος (79′ Αναστασόπουλος), Λαμπρόπουλος (81′ Γιαννιτσάνης), Κουτσιανικούλης, Περόνε (62′ Ναζλίδης), Λεοζίνιο (62′ Φατιόν), Ντέλετιτς (79′ Ντοντό).

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας (56′ λ.τρ. Ορφανίδης), Κασάδο, Καμαρά (62′ Μεχία), Ντε Λούκας, Λουσέρο (76′ Κώστας), Μπρίτο (87′ Μελιόπουλος), Γέντρισεκ, Ρότσε (72′ Φασίδης).

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button