ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

“Θέλει τον Βέργο στη Λαμία ο Παντελίδης”

Ένα δημοσίευμα του Sportime αναφέρει πως ο Σάββας Παντελίδης θέλει να φέρει στον ΠΑΣ Λαμία τον πρώην σέντερ φορ του Παναιτωλικού, Νίκο Βέργο. #slgr #lamiafc #transfernews #Νίκος_Βέργος #Wolfsberger #SportsNews #season2022_2023

Ένα δημοσίευμα του Sportime αναφέρει πως ο Σάββας Παντελίδης θέλει να φέρει στον ΠΑΣ Λαμία τον πρώην σέντερ φορ του Παναιτωλικού, Νίκο Βέργο.

Αν και παρουσιάζεται ως μεταγραφικό παρασκήνιο, δεν γίνεται να μην το αναφέρουμε.

Το Sportime λοιπόν αναφέρει πως ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Σάββας Παντελίδης θέλει να φέρει πίσω στην Ελλάδα και στην ομάδα του τον Νίκο Βέργο.

Ο Έλληνας κεντρικός επιθετικός πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας 67 συμμετοχές και 15 γκολ. Φέτος το καλοκαίρι όμως έφυγε ως ελεύθερος για να αγωνιστεί στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στην Wolsfberger.

Στο αυστριακό πρωτάθλημα έχει 11 συμμετοχές έως τώρα με ένα ματς ως βασικός ενώ έχει σκοράρει μία φορά.

Διαβάστε τι αναφέρει το Sportime:

Το status του δεν έχει αλλάξει. Πήγε στην Αυστρία για το step up, αλλά δυστυχώς έχει παίξει μόλις ένα 90λεπτο! Συμβόλαιο (2024) και πληρωμές όλα στην ώρα τους, αλλά η προοπτική; Κάπως ανάλογα σκέφτεται και ο Σάββας Παντελίδης, θέλοντας να κάνει χρήση του momentum. Είναι ο «εκλεκτός» στο μυαλό του για τη φανέλα με το Νο9 στην Λαμία. Ο παίκτης τσινάει για την ώρα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button