Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Στην Πορτογαλία για επανέλεγχο ο Ολιβέιρα

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου υποβληθεί στον απαραίτητο επανέλεγχο στο τραυματισμένο του πόδι. #slgr #paokfc #NelsonOliveira #slgrinterwetten

Ο Πορτογάλος επιθετικός του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στην πατρίδα του προκειμένου υποβληθεί στον απαραίτητο επανέλεγχο στο τραυματισμένο του πόδι.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα συνεχίζει να δίνει το δικό του αγώνα προκειμένου να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση και στα γήπεδα μετά τον σοβαρό τραυματισμό τον περασμένο Αύγουστο.

Ο Πορτογάλος σέντερ φορ του ΠΑΟΚ αναχώρησε με ειδική άδεια για την πατρίδα του προκειμένου να κάνει επανέλεγχο στον τραυματισμό του από τον γιατρό ο οποίος τον χειρούργησε και να περάσει εκεί τις ημέρες των γιορτών.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», πλην των Ομάρ Ελ Καντουρί και Λούκας Τέιλορ (συνέχισαν με θεραπείες και πρόγραμμα στο γυμναστήριο), βρέθηκαν τη Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΛ το απόγευμα της Τετάρτης (22/12 – 17:00) στην Τούμπα.

Οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του αγώνα με τον Αστέρα πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν τη δουλειά τους με προθέρμανση και παιχνίδια κατοχής, ακολούθησαν ιδιαίτερα από το τεχνικό επιτελείο στον τακτικό τομέα και στο φινάλε χωρίστηκαν σε γκρουπ και δούλεψαν ξεχωριστά σε άμυνα κι επίθεση.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button