ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διήμερο training camp από την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία!

Η ΠΑΕ Λαμία διοργανώνει διήμερο Training Camp την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου με σκοπό την αξιολόγηση παικτών και τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της.

Η ΠΑΕ Λαμία διοργανώνει διήμερο Training Camp την Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου με σκοπό την αξιολόγηση παικτών και τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής της. Το Camp θα πραγματοποιηθεί κάτω από την επίβλεψη του τεχνικού team των τμημάτων υποδομών στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15:00 και οφείλουν να έχουν μαζί τους τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό και ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές που είναι γεννημένοι τις χρονιές 2004-2005-2006-2007.

Στις προπονήσεις θα τηρηθεί απαρέγκλιτα το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας που θα είναι σε ισχύ τις ημέρες των προπονήσεων, βάση των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τις συγκεκριμένες ηλικίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης, ότι κατά την προγραμματισμένη ημέρα και ώρα όπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα προσέρχονται στις Αθλητικές εγκαταστάσεις της Φθιώτιδας για να λάβουν μέρος στην προπόνηση θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μαζί τους τα κάτωθι:

  1. Βεβαίωση αρνητικού rapid ή μοριακού test covid που έχει διενεργηθεί τις τελευταίες 48 ώρες από την άφιξή τους στο αθλητικό κέντρο (δεν θα γίνονται δεκτές βεβαιώσεις που αφορούν self test)
  2. Αντίγραφο πιστοποιητικού γέννησης.
  3. Πρόσφατη (από 1/9/2021 και έπειτα) ιατρική γνωμάτευση από καρδιολόγο που του επιτρέπει να λάβει μέρος σε προπονήσεις ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Back to top button