Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συνέντευξη Τύπου από τον Μπέο!

Συνέντευξη Τύπου αναμένεται να δώσει τις προσεχείς μέρες ο πρόεδρος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ. #slgr #volosfc #slgrinterwetten #Μπέος

Όπως αναφέρει το e-thessalia.gr, ο κ. Μπέος επιθυμεί αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τα καθήκοντά του στον Δήμο. Και αυτά τη στιγμή Αμερικανοί επενδυτές φέρονται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνέντευξη θα δοθεί στα τέλη της προσεχούς εβδομάδας, όταν και έχει ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο

Το ενδεχόμενο πώλησης της ΠΑΕ ήταν και παραμένει ανοιχτό. Το αμερικανικό ενδιαφέρον υφίσταται. Μήνες τώρα έχουν ξεκινήσει οι επαφές των δύο πλευρών. Τελευταία έφτασαν πιο κοντά από ποτέ. Ωστόσο, οριστική συμφωνία δεν υπάρχει. Γι’ αυτό και οι εμπλεκόμενες πλευρές τονίζουν πως ό,τι είναι, θα γίνει έως το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο αρχές Ιουνίου.

Εφόσον, πάντως, δεν προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ, το πιο πιθανό είναι σε πρώτη φάση ο Βόλος να τρέξει με όσους και τώρα είναι στην πρώτη γραμμή. Αυτό ισχύει και για τα μέλη του τεχνικού τιμ, τα οποία θα παραμείνουν στην ομάδα.

Το έργο του Κώστα Μπράτσου ήταν απόλυτα πετυχημένο και με την υπάρχουσα διοίκηση θα είναι σίγουρα στο προπονητικό τιμ και μένει να δούμε αν θα είναι με την ιδιότητα του πρώτου προπονητή ή όχι. Ερωτηθείς, πάντως, ο Βολιώτης τεχνικός μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, αν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά, απάντησε: «Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και τη βοήθειά που μου πρόσφεραν. Ήταν δουλειά μιας ομάδας. Δεν γνωρίζω το μέλλον. Η διοίκηση είναι αυτή που αποφασίζει. Από την πλευρά μου σαφώς και θέλω να παραμείνω στην ομάδα».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης