Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Από τις 22 Οκτωβρίου δικαίωμα στον Παϊρόζ να βάλει χρήματα

Από τις 22 Οκτωβρίου θα έχει δικαίωμα να βάλει τα πρώτα χρήματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Παϊρόζ όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο των χαρακτηριστικών της ΑΜΚ.

Ως γνωστόν από την προηγούμενη Παρασκευή η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει εγκρίνει την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ που ουσιαστικά είναι «φωτογραφική» για τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να βάλει τα χρήματα και να μπει στην ομάδα.

Τα χρήματα αυτά, ωστόσο, όπως γίνεται γνωστό σήμερα μέσω του επίσημου εγγράφου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο, υπάρχει δικαίωμα σε νέους μετόχους και άρα και στην πλευρά του Ταϊλανδού να μπουν αφού πρώτα περάσει διάστημα ενός μηνός.

Άρα, δηλαδή, από τις 22 Οκτωβρίου και έπειτα. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στην προηγούμενη ΑΜΚ που «άνοιξε» το καλοκαίρι στην πράσινη ΠΑΕ και ο λόγος είναι πως δίνεται προτεραιότητα σε παλαιούς μετόχους έτσι ώστε να κεφαλαιοποιηθούν χρήματα που έχουν ήδη μπει στα ταμεία της ΠΑΕ.

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια ενδέχεται να αποτελεί και την αιτία που ως τώρα δεν έχουν φανεί χρήματα από την πλευρά του Παϊρόζ και ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις των φίλων της ομάδας για το πότε θα συμβεί σε αυτό σε μία υπόθεση που δεδομένα εμπεριέχει αρκετά «ερωτηματικά».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button