Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πίρσμαν: «Απογοητεύτηκα που δεν πήγα στον Άρη»

Ο Μάρβιν Πίρσμαν εξέφρασε σε συνέντευξή του, την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον ΠΑΣ στον Άρη, ενώ όπως είπε το συμβόλαιο του με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. #slgr #arisfc #pasgianninafc #Peersman #slgrinterwetten

Ο Μάρβιν Πίρσμαν εξέφρασε σε συνέντευξή του, την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι το καλοκαίρι δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του από τον ΠΑΣ στον Άρη, ενώ όπως είπε το συμβόλαιο του με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Βέλγος αριστερός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του αναφορικά με τη μεταγραφή του στους «κίτρινους» , και τόνισε ότι αισθάνθηκε απογοητευμένος που τελικά δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς θα ήταν για τον ίδιο «ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου», όπως είπε.

Μεταξύ άλλων ο Πίρσμαν ανέφερε στο «hln.be»:

«Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξε ενδιαφέρον από τον Άρη αλλά ο ΠΑΣ ζήτησε υψηλό οικονομικό αντάλλαγμα. Παρά την ακύρωση αυτής της μεταγραφής μπορώ το καλοκαίρι να αποχωρήσω ως ελεύθερος. Πιθανή είναι η μεταγραφή μου και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μ’ ενδιαφέρει. Προτιμώ να τελειώσω τη σεζόν σε μέρος με τις καλύτερες συνθήκες. Ωστόσο, το περασμένο καλοκαίρι απογοητεύτηκα που δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Άρη. Παρότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία, θα ήταν ένα βήμα μπροστά σε επίπεδο συλλόγου».

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button