ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη Λαμία, ερασιτέχνης και τώρα ανοιχτό να επιστρέψει

Πώς ο Δημήτρης Θωμαΐδης έφτασε μία ανάσα από τη Λαμία, κατέληξε να παίζει στη Γ' Εθνική και ίσως επιστρέψει στην Καβάλα. #slgr #lamiafc #kavala #Γ_Εθνική

Πώς ο Δημήτρης Θωμαΐδης έφτασε μία ανάσα από τη Λαμία, κατέληξε να παίζει στη Γ’ Εθνική και ίσως επιστρέψει στην Καβάλα

Μία μεταγραφή μπορεί να χαλάσει για πάρα πολλούς λόγους. Το πώς ο Δημήτρης Θωμαΐδης το καλοκαίρι δεν πήγε από την Καβάλα στη Λαμία, το αποδεικνύει.

Με τους «αργοναύτες» στη Football League έκανε μία καλή σεζόν και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο. Νεαρός είναι, αριστεροπόδαρος και με καλά στοιχεία. Κάπως έτσι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Super League 2. Ωστόσο, κάποια στιγμή ασχολήθηκε και η Λαμία.

Οι άνθρωποί της με όσα είδαν σχημάτισαν καλή άποψη. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε ο 21χρονος να αποτελεί τώρα μία έξτρα λύση στο ρόστερ των Φθιωτών. Μπορεί να μη διέρρευσε κάτι, αλλά επαφές έγιναν. Ο λόγος που τελικά δεν κλείδωσε το deal είχε να κάνει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Λόγω των σπουδών του έκρινε πως θα ήταν καλύτερο να κάνει υπομονή άλλον έναν χρόνο και να παραμείνει στην Καβάλα, ώστε να παρακολουθεί και τα μαθήματά του. Υπέρ αυτής της απόφασης τάχθηκε και η οικογένειά του.

Κάπως έτσι η ευκαιρία για το βήμα παραπάνω χάθηκε. Το χειρότερο ήταν ότι επικράτησε χάος στην Καβάλα στη συνέχεια με αποτέλεσμα να καταλήξει την τελευταία στιγμή στον Νέστο Χρυσούπολης, δηλαδή στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική. Τώρα που η Καβάλα αποφάσισε να κάνει μεταγραφές μήπως και σώσει την παρτίδα, ο Θωμαΐδης είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Κυρίτσης του Απόλλωνα Σμύρνης ακούγεται επίσης, ενώ το ίδιο ισχύει και για έναν πρώην παίκτη της Super League 1, τον Παντελή Πανουργιά. Μιχάλης Μαρινάκης, Χριστόφορος Καραγιάννης και Νίκος Σαμπανίδης θεωρούνται κλεισμένοι.

Πηγή: Sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button