Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ένας πρώην «κυανόλευκος» ο νέος προπονητής του Διαγόρα!

Ο βοηθός προπονητή του Μιχάλη Αντωνίου όταν βρισκόταν στον ΠΑΣ Λαμία, ο Γιάννης Προβίδας, ανέλαβε την ομάδα του Διαγόρα. #slgr2 #πρώηνΠΑΣΛαμία #Προβίδας #Διαγόρας

Ο βοηθός προπονητή του Μιχάλη Αντωνίου όταν βρισκόταν στον ΠΑΣ Λαμία, ο Γιάννης Προβίδας, ανέλαβε την ομάδα του Διαγόρα. #slgr2 #πρώηνΠΑΣΛαμία #Προβίδας #Διαγόρας

Ο Γιάννης Προβίδας είναι ο νέος προπονητής της ομάδας του Διαγόρα.

Ο 46χρονος (γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου 1975 στην Ελασσώνα) τεχνικός αναλαμβάνει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μετά από την λύση της συνεργασίας των ροδιτών με τον Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ο Προβίδας (μηχανή των γκολ όταν έπαιζε) ο οποίος μέχρι τον Φεβρουάριο ήταν στην ομάδα του Λεβαδειακού (Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου 2019 – Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021) και πιο πριν στην ομάδα του Π.Α.Σ. Λαμία (Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 – Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019), ως βοηθός του Σωτήρη Αντωνίου (ο οποίος είναι προπονητής στην ομάδα του Α.Σ. Ρόδος), ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, από την διοίκηση της ροδίτικης Π.Α.Ε., σήμερα, Τρίτη, 28/12, το μεσημέρι και αναλαμβάνει την ομάδα του σμαραγδένιου νησιού σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο και με τους στόχους στο πρωτάθλημα της “Super League 2”, να αναπροσδιορίζονται.

Το ντεμπούτο του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της νέας του ομάδας θα γίνει μεθαύριο, Πέμπτη 30/12, κόντρα στην ομάδα του Εργοτέλη, για την 10η αγωνιστική του Β’ (νότιου) ομίλου.

Να σημειωθεί πως ο Διαγόρας είναι στην 13η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς σε 8 αγώνες, 3 πόντους και μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Διαγόρας:

“H ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιάννη Προβίδα.

Τον καλωσορίζουμε στη δική μας οικογένεια, του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία στο έργο του, ώστε στο τέλος, ο Διαγόρας να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της περιόδου”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button