ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία έχει το… πολυεργαλείο του μέλλοντος!

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μπορεί να… απολαμβάνει το 2021, μιας και ήταν ξεχωριστή χρονιά για τον ίδιο. #slgr #lamiafc #Τρούμπουλος #slgrinterwetten #season2021_2022

Μπορεί το 2021 να ήταν δύσκολο λόγο της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον νεαρό Βασίλη Τρούμπουλο (γεννημένος στις 23/12/2003) να πραγματοποιήσει το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Ο ταλαντούχος αμυντικός χαφ ή καλύτερα… πολυεργαλείο της Λαμίας μας συστήθηκε φέτος στις “μεγάλες” κατηγορίες και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον, την ώρα που η ομάδα του καλείται να τον διαχειριστεί σωστά.

Ο νεαρός Βασίλης έκλεισε πριν μια εβδομάδα τα 18 και χρειάζεται να βελτιωθεί και να δουλεύει σκληρά για να πετύχει σιγά – σιγά όλα του τα όνειρα.

Ο Τρούμπουλος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά έχει γνώση και της μεσαίας γραμμής, που μπορεί να εξελιχθεί, να δημιουργήσει και να “κρατήσει” καλά την ομάδα του, από τη θέση του.

Η αρχή του νεαρού

Ο νεαρός Βασίλης ξεκίνησε τα κλωτσά το… τόπι στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας, όπου έμεινε για πολλά χρόνια και συγκεκριμένα 12. Από μικρός ξεχώρισε και η πρώτη του επαφή με το ποδόσφαιρο ήταν στα 4 του, που γρήγορα γρήγορα έφτασε να συμμετέχει σε πολλά πρωταθλήματα της ΕΠΣ.

Η χρονιά που η Λαμία… τον έβαλε στο “μάτι”, ήταν παραγωγική για τον ίδιο, αφού με 5 γκολ βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών ομάδων.

Η… μεταγραφή στα “μεγάλα” και η “εσωτερική” μεταγραφή

Η Λαμία δεν άργησε και πολύ να τον εντοπίσει και να του φορέσει την φανέλα της, αφού 12 χρόνια μετά την πρώτη επαφή με τη μπάλα, στα 16 του γίνεται ποδοσφαιριστής της U17 της Λαμίας.

Ήταν καλοκαίρι του 2019, όταν ο νεαρός πέρασε τις πύλες της Ακαδημίας των Φθιωτών και ξεκινούσε ένα νέο ταξίδι, με την U17, που γρήγορα γρήγορα ήρθε η… άνοδος. Οι άνθρωποι της ομάδας τον ανέβασαν στην U19, πολύ σύντομα, για να πάρει ευκαιρίες και να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Όπως επικαλούνται οι άνθρωποι της ομάδας, ο λόγος της “προαγωγής” ήταν το ύψος του νεαρού, που θα μπορούσε να βοηθήσει αρκετά στο ψηλό παιχνίδι. Ενώ σωματομετρικά στοιχεία και αγωνιστικό στύλ αποτέλεσαν το… έναυσμα για να πάρει την πρώτη ευκαιρία στην U19.

Η πρώτη του σεζόν στην U19 (2019/2020) ήταν πετυχημένη και πριν τα πρωταθλήματα πάνε σε… lockdown, λόγω Covid, ο ίδιος πρόλαβε να “γράψει” 20 συμμετοχές και να ξεχωρίσει για την ομάδα του. Πέρυσι, παρά τις δυσκολίες ξανά με την πανδημία, αγωνίστηκε σε όλες τις αναμετρήσεις και αυτό στάθηκε η αφορμή για τις… υπογραφές.

Το πρώτο του συμβόλαιο και το ντεμπούτο

Ο Βασίλης Τρούμπουλος έχει ενα εξαιρετικό ταλέντο στη μπάλα, κάνοντας την ομάδα του τον Γενάρη του 2021 να του υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο και κάπως έτσι έφτασε στον… Σεπτέμβρη για να πάρει φανέλα… ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα.

Να πούμε, πρώτα, πως στη φετινή σεζόν μετρά 9 συμμετοχές ως κεντρικός αμυντικός, σκοράροντας 3 γκολ.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, λοιπόν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Ελλάδας, απέναντι στον Παναιτωλικό και έτσι έγινε ο νεότερος που αγωνίστηκε για την ομάδα του και όχι μόνο, σε ηλικία 7 ετών, 9 μηνών και 3 ημερών, ενώ παράλληλα τη φετινή σεζόν πήρε και λίγα λεπτά συμμετοχής στο Κύπελλο.

Σε τι ξεχωρίζει;

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει πολλά στοιχεία, που θα μπορούν να δουν αρκετοί, όπως την αγωνιστική δύναμη και τον σωματότυπο του. Ο ίδιος γνωρίζει και τι πρέπει να διορθώσει, για να γίνεται καλύτερος και με τους προπονητές του δουλεύει σκληρά για να εξελιχθεί.

Το εκτόπισμα, το μαρκάρισμα και το… τακτικό κομμάτι στο παιχνίδι είναι αυτά που δουλεύει σκληρά για να τελειοποιήσει και προσπαθεί καθημερινά γι’ αυτό.

Μπορεί μέσα στο γήπεδο να “διαβάζει” το ότι γίνεται και να τοποθετείται σωστά, ωστόσο μπορεί και να δημιουργεί, εκτός από το να αμύνεται. Μάλιστα συνεχώς προωθείται στα στημένα, λόγω του ύψους για να έχει η ομάδα του ένα πλεονέκτημα, ενώ χρησιμοποιεί συνεχώς το πόδι του από μακριά.

πηγή: talentabout.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button