Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άρης: Στην Αντάλιασπορ ο Χουλιάν Κουέστα – Έρχεται ο Σωκράτης Διούδης

🟡⚫ Τέλος εποχής για τον Άρη: Ο Χουλιάν Κουέστα υπογράφει στην Αντάλιασπορ και ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του Σωκράτη Διούδη! #Άρης #Cuesta #Dioudis #SuperLeague #Antalyaspor

Ο Χουλιάν Κουέστα αποχωρεί και επίσημα από τον Άρη, καθώς ολοκλήρωσε τον κύκλο των ιατρικών εξετάσεων και εργομετρικών τεστ στην Τουρκία και είναι έτοιμος να υπογράψει με την Αντάλιασπορ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται εδώ και 48 ώρες στη γειτονική χώρα και αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μέσα στις επόμενες ώρες, με την ανακοίνωση να θεωρείται τυπική.

👋 Τέλος εποχής

Ο Κουέστα αποτέλεσε για χρόνια βασικό κομμάτι της αμυντικής γραμμής του Άρη, προσφέροντας σταθερότητα και εμπειρία κάτω από τα δοκάρια. Η αποχώρησή του σηματοδοτεί το τέλος μιας μακράς συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

🧤 Στη θέση του ο Διούδης

Μετά την οριστική αποχώρηση του Κουέστα, ο Άρης θα ενεργοποιήσει τη συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη. Ο 31χρονος γκολκίπερ αναμένεται να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, για να φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου μετά από 11 χρόνια.

Η διοίκηση του Άρη θέλει να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή ώστε ο Διούδης να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τα επόμενα παιχνίδια της Stoiximan Super League.

Διαβάστε επίσης

Back to top button