Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πίντο και Ντάσα στα υπόψη της ΑΕΚ για δεξί μπακ

Οι Ίβο Πίντο και Έλι Ντάσα έχουν τεθεί υπόψη της ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ.

Οι Ίβο Πίντο και Έλι Ντάσα έχουν τεθεί υπόψη της ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ.

Με την επικείμενη άφιξη του Εχσάν Χατζισαφί για το αριστερό άκρο της άμυνας και την αναζήτηση στόπερ σε εξέλιξη, η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της και στην απόκτηση δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στα υπόψη της ομάδας τέθηκε ο Ίβο Πίντο. Ο 31χρονος Πορτογάλος ανήκει στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία ωστόσο δεν τον υπολογίζει (παρότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο) και την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στη Ρίο Άβε μετρώντας 33 συμμετοχές και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αναδείχθηκε από την Πόρτο και μετά από σύντομα περάσματα ως δανεικός από Ζιλ Βισέντε, Σετούμπαλ, Κοβίλια και Λεϊρία, μετακόμισε για μια σεζόν στην Κλουζ και εν συνεχεία για τρία χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τέσσερα στη Νόριτς. Από το 2019 επέστρεψε στην κροατική ομάδα παίζοντας δανεικός σε Φαμαλικάο και Ρίο Άβε.

Μια άλλη περίπτωση που προτάθηκε στην ΑΕΚ και σύμφωνα με ΜΜΕ του Ισραήλ αρέσει είναι αυτή του Έλι Ντάσα. Ο 28χρονος Ισραηλινός (37 φορές διεθνής) με ρίζες από την Αιθιοπία ανήκει στη Φίτεσε, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2022, ενώ διεκδικείται και από τη Λέγκια Βαρσοβίας. Είναι πολύ επιθετικογενής μπακ, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν είχε 6 ασίστ σε 33 εμφανίσεις με τη Φίτεσε στην Ολλανδία.

πηγή: bwinSport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button