Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ψάχνει λύσεις για τους εύκολα χαμένους βαθμούς της ΑΕΚ ο Αλμέιδα!

Με έντονο προβληματισμό θα κάνει Χριστούγεννα η ΑΕΚ...

Με έντονο προβληματισμό θα κάνει Χριστούγεννα η ΑΕΚ…

Με έντονο προβληματισμό μπαίνει στην περίοδο των εορτών η ΑΕΚ, καθώς μέσα σε τέσσερις μέρες έχασε 4 βαθμούς από δικά της λάθη και θα μπορούσε να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ματίας Αλμέιδα είδε πάλι τους παίκτες του να δημιουργούν ευκαιρίες, αλλά να μην τις εκμεταλλεύονται, ενώ αμυντικά τα λάθη είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει πολλά να σκεφτεί, όπως δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, καθώς στο διάστημα των εορτών θα πρέπει να βρει λύσεις για να γίνει η ΑΕΚ και πιο αποτελεσματική και πιο σοβαρή. Κάποια πράγματα μπορεί να βελτιωθούν μέσω προπόνησης, αλλά σε κάποια απαιτείται μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Οι πολλές απουσίες είναι ένας σοβαρός παράγοντας που συνέβαλε στις τελευταίες βαθμολογικές απώλειες, καθώς δεν υπάρχουν οι λύσεις στον πάγκο που θα φρεσκάρουν την ομάδα και θα της δώσουν μια νέα ώθηση. Οι συχνοί μυικοί τραυματισμοί αποτελούν ένα πρόβλημα, αλλά το επόμενο δεκαήμερο, αναμένεται να υπάρξουν αρκετές επιστροφές.

Στις προπονήσεις αναμένεται ο Πελάδο να δουλέψει με τους παίκτες του σε όλους τους τομείς, προκειμένου να βελτιωθεί συνολικά η εικόνα της Ένωσης. Το μόνο θετικό στα τελευταία παιχνίδια είναι η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στα γκολ, τα οποία είχαν λείψει πολύ από την ΑΕΚ.

Το πρόγραμμα στις αρχές του 2024 είναι πολύ απαιτητικό και γι’ αυτό πρέπει άμεσα η Ένωση να βρει τα πατήματά της.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button