ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

AEK: «Θολό τοπίο» εν όψει Λαμίας, αγωνία για τα τεστ

Η ΑΕΚ ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και κανείς δε ξέρει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. #slgr #aekfc #lamiafc #covid19 #κρούσματα #slgrinterwetten #season2021_2022

Η ΑΕΚ ήδη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και κανείς δε ξέρει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Η ΑΕΚ ξεκινάει τη Τετάρτη (5/1) τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, σε κλίμα όμως προς το παρόν αβεβαιότητας για το πως θα διαμορφωθούν τα πράγματα από πλευράς επιλογών. Και φυσικά, ακόμη και για το αν οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι σε θέση να κατέβουν κανονικά στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Μέχρι τώρα υπάρχουν τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Τρεις παίκτες και ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Τα προγραμματισμένα τεστ εν όψει του αγώνα με τη Λαμία την Τετάρτη, γίνονται σήμερα το πρωί, πριν από τη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11. Υπάρχει φυσικά ανησυχία. Όχι μόνο για τη πιθανή διασπορά από τα ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα. Είναι και το ό,τι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν κρούσματα στο στενό οικογενειακό τους περιβάλλον. Δεν έχουν βγει θετικοί στα τεστ ως τώρα, αλλά καταλαβαίνει κανείς πως όταν μιλάμε για στενό οικογενειακό περιβάλλον, η κατάσταση μπορεί να εξελιχθεί δυσάρεστα. Σε κάθε περίπτωση, αργότερα σήμερα θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα.

Προς το παρόν τα δεδομένα από πλευράς ελλείψεων είναι αρχικά ο τιμωρημένος Βράνιες. Υπάρχει πρόβλημα στη θέση του δεξιού μπακ, κάτι που έχει φέρει στο προσκήνιο στις τελευταίες δοκιμές τον Στράτο Σβάρνα ως λύση ανάγκης στη θέση. Αυτό με τη σειρά του, έφερε λόγω και της απουσίας του Βράνιες, ξανά στα πλάνα της πρώτης ομάδας τον Ζίγκα Λάτσι. Πάντως για τον Μισελέν υπάρχει πιθανότητα να είναι στην αποστολή για το ματς της Τετάρτης.

Στην επίθεση υπάρχει επίσης θέμα με πιθανές ελλείψεις κι αυτό φαίνεται κι από τις δοκιμές που προς το παρόν ο Γιαννίκης δουλεύει σε πειραματικά σχήματα. Κάθε πρόβλεψη εδώ, όπως και για τις υπόλοιπες θέσεις είναι παρακινδυνευμένη, ειδικά πριν κι από τα αποτελέσματα των τεστ.

Ένα δεδομένο που μάλλον μπορούμε να αναφέρουμε με σχετική ασφάλεια, είναι πως η εικόνα του Λε Ταλέκ μετά την επιστροφή της ομάδας από την άδεια των Χριστουγέννων, έχει αιφνιδιάσει θετικά στα Σπάτα και ο Γάλλος είναι στα βασικά πλάνα του Γιαννίκη για τη Λαμία.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button