ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ελευθεριάδης: «Κάθε νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση»

Ο εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, Χρήστος Ελευθεριάδης, μίλησε προ ημερών στο overfm.gr για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό με σκορ 1-0 στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος, τη συνέχεια της ομάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και τους στόχους της στο νέο έτος. #slgr #lamiafc #Ελευθεριάδης #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο εξτρέμ του ΠΑΣ Λαμία, Χρήστος Ελευθεριάδης, μίλησε προ ημερών στο overfm.gr για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στον Ιωνικό με σκορ 1-0 στην φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδος, τη συνέχεια της ομάδας στα προημιτελικά της διοργάνωσης και τους στόχους της στο νέο έτος.

Για το θεσμό του κυπέλλου και την πρόκριση:

«Καταρχάς, να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο. Εμείς θα πάμε για το καλύτερο δυνατό στα προημιτελικά, γιατί δείξαμε και στα δυο παιχνίδια ότι δικαιούμασταν την πρόκριση με τον Ιωνικό για την φάση των «16». Ήταν δυο δύσκολα παιχνίδια, διότι η ομάδα της Νίκαιας έχει μια δυνατή ομάδα και μια ισχυρή έδρα. Εμείς θα συνεχίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε και να πάμε πιο ψηλά».

Για το αν η νίκη δίνει ώθηση στην ομάδα της Φθιώτιδας ενόψει πρωταθλήματος:

«Κάθε νίκη δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Είτε είναι για το κύπελλο είτε είναι για το πρωτάθλημα. Μας ανεβάζει την ψυχολογία. Από εκεί και πέρα, την ομάδα την ενδιαφέρει περισσότερο το πρωτάθλημα, γιατί έχουμε ως στόχο την σωτηρία στη κατηγορία. Όμως, το κύπελλο δεν θα το παρατήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για να προχωρήσουμε. Έρχονται μέρες ξεκούρασης και εμείς πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταριές για να επιστρέψουμε δριμύτεροι».

Για το που κρίθηκε η αναμέτρηση στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης:

«Το παιχνίδι θεωρώ ότι το προσεγγίσαμε πάρα πολύ σωστά, κλειδώνοντας τον αντίπαλο σε ορισμένα κύρια σημεία του αγώνα. Είχαμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο. Αν συγκρίνουμε τους δυο αγώνες είμαστε δίκαια στην επόμενη φάση».

Διαβάστε επίσης

Back to top button