Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Σρνιτς του Ερυθρού Αστέρα»

Για ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Σλάβολιουμπ Σρνιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα κάνουν λόγο δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ. #slgr #atromitosfc #RedStar #Srnic #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #μεταγραφή #slgrinterwetten

Για ενδιαφέρον του Ατρόμητου για τον Σλάβολιουμπ Σρνιτς, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα κάνουν λόγο δημοσιεύματα σερβικών ΜΜΕ.

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, μέτωπο το οποίο αναμένεται σύντομα να κλείσει.

Εκτός όμως από το θέμα προπονητή εξελίξεις στην ομάδα του Περιστερίου πρόκειται να υπάρξουν και στο μεταγραφικό μέτωπο, με τους «κυανόλευκους» να βρίσκονται σε αναζήτηση παικτών που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού.

Σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα, ο Ατρόμητος φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωση απόκτησης του Σλάβολιουμπ Σρνιτς που αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο εν λόγω παίκτης είναι 29 χρονών και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του έχει στα χέρια του πρόταση από την ομάδα των δυτικών προαστίων, αλλά και την λετονική Λιεπάγια.

Ο Σρνιτς ως παίκτης των «ερυθρολεύκων» μετρά στο ενεργητικό του 165 συμμετοχές, με 21 γκολ και 21 ασίστ… Εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα, ο ίδιος έχει αγωνιστεί ακόμα στις Τσουκαρίτσκι και Λας Πάλμας, ενώ μεταξύ άλλων είναι και διεθνής με την U21 της Σερβίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button