Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΟΚ: Πρωινό ξύπνημα και… φουλ ρυθμοί

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρεμιέρας της χρονιά με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (5/01, 19:30), με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάζουν φουλ ρυθμούς. #slgr #paokfc #προπόνηση #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει της πρεμιέρας της χρονιά με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (5/01, 19:30), με τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου να ανεβάζουν φουλ ρυθμούς.

Αντίστροφα για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετράνε οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου, που συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης, αποσκοπώντας να ξεκινήσουν με το… δεξί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους.

Ο Ρουμάνος τεχνικός καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες στην εν λόγω αναμέτρηση, καθώς διαθέσιμοι δεν είναι οι Ομάρ Ελ Καντουρί, Νέλσον Ολιβέιρα, Λούκας Τέιλορ αλλά και οι τιμωρημένοι Τσούμπα Άκπομ και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, την ίδια ώρα που είχαν εντοπιστεί τέσσερα θετικά κρούσματα στους «ασπρόμαυρους».

Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button