Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καίει την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα (pics)

Με βαριά τιμωρία κινδυνεύει η ΑΕΚ καθώς το φύλλο αγώνα των Πορτγάλων διαιτητών επιβεβαιώνουν την έκθεση του παρατηρητή.

Ο παρατηρητής του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ – Αρης στην έκθεσή του έχει καταγράψει το χαστούκι του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και την επίθεση σε έναν από τους βοηθούς του διαιτητή. Ολα αυτά τα επιβεβαιώνει και το φύλλο αγώνα των Πορτογάλων διαιτητών όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dikografies.blogspot.com κάτι που σημαίνει πως η Ενωση κινδυνεύει με τιμωρία.

Οι διαιτητές αναφέρουν χαρακτηριστικά:

Στην ανάπαυλα κάποιοι της γηπεδούχου ομάδας έσπρωχναν, φώναζαν και τραβούσαν τη διαιτητική ομάδα. Μάλιστα τους έβριζαν για το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Άρη. Ένας, ασπρομάλλης τους έβρισε, τους είπε ότι είναι ο πρόεδρος της ΑΕΚ και ότι είναι το αφεντικό και έπιασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή από τα γεννητικά όργανα και τα έσφιξε.

-Έμειναν είκοσι λεπτά στα αποδυτήρια μέχρι ο επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιβεβαιώσει ότι επικρατεί ηρεμία για το δεύτερο ημίχρονο.

Στο περιστατικό με τον γυμναστή του Άρη απλώς σημειώνουν ότι το ματς διεκόπη για έξι λεπτά μετά το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ, αλλά κανείς από τη διαιτητική ομάδα δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button