Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Καταθέτει στην Ε.Ε.Α. τα συμβόλαια της μεταβίβασης του ΠΑΣ Γιάννινα, o Κούγιας!

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τα συμβόλαια της μεταβίβασης των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, πάει τη Μ. Τετάρτη ο Αλέξης Κούγιας!

Στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με τα συμβόλαια της μεταβίβασης των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, πάει τη Μ. Τετάρτη ο Αλέξης Κούγιας!

Ο Αλέξης Κούγιας έριξε την «βόμβα» με νέα ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και πλέον απομένει να φανεί αν θα την… πυροδοτήσει! Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» προανήγγειλε οτι την Μ. Τετάρτη θα καταθέσει στην Ε.Ε.Α. τα επίσημα συμβόλαια της μεταβιβάσεως του 51% μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς και τα ονόματα των νέων ιδιοκτητών! Παράλληλα χαρακτήρισε τον Γιώργο Χριστοβασίλη υποχείριο ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ»!

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Λόγω επαγγελματικής υπεραπασχολήσεως του κ. Κούγια, η γραπτή καταγγελία στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για το σε ποιούς μεταβιβάσθηκε το 51% των μετοχών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις 27/2/2015, θα κατατεθεί το μεσημέρι της 28/4/2021 και σε ώρα που θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί μέσω του επισήμου site της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Η καταγγελία θα περιλαμβάνει τα επίσημα συμβόλαια της μεταβιβάσεως των μετοχών, τα ονόματα των από εκείνη την ημερομηνία ιδιοκτητών της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το ποιος υποκρύπτετε πίσω από τους εμφανιζόμενους ως ιδιοκτήτες.

Η μεταβίβαση των μετοχών έγινε εντελώς μυστικά σε συμβολαιογραφείο των Αθηνών, για να αποφευχθεί η δημοσιοποίηση της στην κοινωνία των Ιωαννίνων και είχε άμεση σχέση με τα οικονομικά προβλήματα (οφειλές προς το Δημόσιο ύψους 8.000.000€) της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του ιδιοκτήτη της, ο οποίος και τις μετοχές μεταβίβασε και υποχείριο ιδιοκτήτη μεγάλης ΠΑΕ κατέληξε, όπως θα αναδειχθεί με λεπτομέρειες στην γραπτή καταγγελία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button