Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΕρασιτεχνικό ΠοδόσφαιροΠαίδων - Νέων

Μικτές ομάδες: Αναβάλλονται οι αγώνες!

Εκτός από τους αγώνες της Γ΄Εθνικής, του Γυναικείου ποδοσφαίρου η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβληθούν και οι αγώνες των μικτών ομάδων.

Εκτός από τους αγώνες της Γ΄Εθνικής, του Γυναικείου ποδοσφαίρου η ΕΠΟ αποφάσισε να αναβληθούν και οι αγώνες των μικτών ομάδων.

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ έκανε γνωστή την αναβολή των αγώνων της Κυριακής 9 Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής! Παράλληλα αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών του Γυναικείου ποδοσφαίρου όπως και τα παιχνίδια Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.

Η ανακοίνωσή αναφέρει: «Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.
Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.
Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19».

Συνεπώς τα παιχνίδια ΕΠΣ Εύβοιας-ΕΠΣ Ευρυτανίας (13/1) για τη 2η αγωνιστική και ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Ευρυτανίας (19-1) για την 3η αγωνιστική αναβάλλονται.

Διαβάστε επίσης

Back to top button