ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μπακάκης, η Λαμία και οι άλλοι δύο!

Σύμφωνα με "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ η υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη και του ΠΑΣ Λαμία έχει πάει ένα βήμα παρακάτω. Όμως όπως υπογραμμίζεται, τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή παρακολουθούν και άλλες δυο ομάδες! #slgr #lamiafc #aekfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #Μπακάκης

Σύμφωνα με “κιτρινόμαυρο” ρεπορτάζ η υπόθεση του Μιχάλη Μπακάκη και του ΠΑΣ Λαμία έχει πάει ένα βήμα παρακάτω. Όμως όπως υπογραμμίζεται τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή παρακολουθούν και άλλες δυο ομάδες! #slgr #lamiafc #aekfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #Μπακάκης

Ο Έλληνας μπακ που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου απ’ την ΑΕΚ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό.

Είναι γνωστό ότι ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται εκτός πλάνων της ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανόν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φαίνεται όμως, ότι ο Έλληνας μπακ, έχει αρκετή πέραση στις ελληνικές ομάδες, καθώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο το… πάγωμα όλο αυτό τον καιρό, με κάποιες ομάδες να έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Πιο συγκεκριμένα, η Λαμία ήταν απ’ τις πρώτες ομάδες που κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον “Μπάκα” στο στόχαστρο της και χθες σύμφωνα με πληροφορίες, πήγε η υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας, προσέγγισε την πλευρά της ΑΕΚ για τον Έλληνα μπακ.

Απ’ εκεί και έπειτα, ο Παναθηναϊκός μέσω μάνατζερ φαίνεται πως είναι ακόμα μια ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Μπακάκη, αλλά και ο Ατρόμητος, μπαίνει στις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Όλες αυτές όμως, δεν συζητούν το ενδεχόμενο να καθίσουν στο τραπέζι με την ΑΕΚ και να συζητήσουν για οικονομικά ανταλλάγματα, καθώς επιθυμούν να αποκτήσουν τον παίκτη ως ελεύθερο, με την διαφορά όμως, ότι έχει συμβόλαιο με την Ένωση έως το 2023 και εξαρτάται απ’ τους Κιτρινόμαυρους για το τι θα πράξουν.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης δεν είναι ιδιαίτερο θερμός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του, σε άλλη ελληνική ομάδα, καθώς ψάχνεται μέσω μάνατζερ, για να βρεθεί κάποια ομάδα στο εξωτερικό.

Πηγή: aek1924.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button