ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι Κύπριοι γράφουν για συμφωνία Αντέτζο με ΑΠΟΕΛ, αλλά…

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΠΟΕΛ. #slgr #lamiafc #DanielAdejo #apoelfc #slgrinterwetten #Cyprus #transfer_rumours

Δείτε τι αναφέρει το δημοσίευμα για τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΠΟΕΛ. #slgr #lamiafc #DanielAdejo #apoelfc #slgrinterwetten #Cyprus #transfer_rumours

Ανάρτηση σε σελίδα φίλων του ΑΠΟΕΛ μιλάει για προφορική συμφωνία του 32χρονου κεντρικού αμυντικού της Λαμίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Η μεταγραφή όπως αναφέρουν “κολλάει” στο το ότι η Λαμία δεν δέχεται να τον αφήσει ελεύθερο. “Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του υπάρχει προφορική συμφωνία στο οικονομικό, όμως εκεί που κολλάει η μεταγραφή είναι στη διαφορά που προκύπτει με τη Λαμία η οποία δεν υποκύπτει στις πιέσεις να τον αφήσει ελεύθερο και αξιώνει ένα αρκετά σεβαστό ποσό, ακόμη και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι” αναφέρει η εν λόγω ανάρτηση…

Δείτε την σχετική ανάρτηση

“Εντείνονται οι προσπάθειες για κεντρικό αμυντικό…

Πολλοί πιθανόν να πίστευαν πως με αυτά τα δεδομένα, δηλαδή τη τρομερή ανάγκη που υπάρχει για απόκτηση κεντρικού αμυντικού σε συνδιασμό με την θέση που αφήνει κενή ο Σάντος, ο στόπερ θα βρισκόταν ήδη στον Αρχάγγελο από την 1η Ιανουαρίου. Όμως αυτό δεν κατέστη δυνατόν για διάφορους λόγους, κυρίως οικονομικούς, που προκάλεσαν ναυάγειο στις διαπραγματεύσεις με τους εκλεκτούς που υπέδειξε ο προπονητής ως πρώτους του στόχους για ενίσχυση στο κέντρο άμυνας, όπως Karol Mets.
Ως αποτέλεσμα, οι προσπάθειες εντείνονται σε άλλα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα άλλων επιλογών που ναι μεν υπήρχαν στη λίστα όμως δεν ήταν από την αρχή οι πρώτη στόχοι. Δύο από αυτές τις περιπτώσεις αφορούν τα ονόματα που ήδη είδαν το φως της δημοσιότητος και ακούν στο όνομα Daniel Adejo και Diego Polenta.

Ο πρώτος είναι Νιγηριανός 32 χρόνων και τα τελυταία χρόνια αγωνίζεται στην Ελλάδα, πρώτα στη Κέρκυρα και ακολούθως Λαμία. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του υπάρχει προφορική συμφωνία στο οικονομικό, όμως εκεί που κολλάει η μεταγραφή είναι στη διαφορά που προκύπτει με τη Λαμία η οποία δεν υποκύπτει στις πιέσεις να τον αφήσει ελεύθερο και αξιώνει ένα αρκετά σεβαστό ποσό, ακόμη και με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι. Όμως αν δεν προχωρήσει η μεταγραφή του τον Ιανουάριο είναι μια περίπτωση που ίσως απασχολήσει ξανά για το καλοκαίρι όταν μείνει ελεύθερος από την Λαμία.

Τέλος, ο δεύτερος είναι 29χρονος Ουρουγουανός που ως μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της πατρίδας του πριν μείνει ελεύθερος με την λήξη του συμβολαίου του. Οι επαφές της ομάδος μας με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή είναι μεν προχωρημένες αλλά ενδιαφέρον προκύπτει και από αλλού, πιο συγκεκριμένα από Αραβικές ομάδες και ομάδες της Ασίας οι οποίες στρώνουν χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του Ιταλο-Ουρουγουανού για να τον δελεαάσουν να αρνηθεί τη προοπτική της Ευρώπης για ένα καλύτερο οικονομικό συμβόλαιο που θα του εξασφαλίσει το μέλλον του.

#monoapoel1926 #transfers”

Το αν ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες…

“Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση”

Στην τελευταία συνέντευξη που παραχώρησε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στο lamianow.gr ανέφερε πως στην Λαμία δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, επομένως, μένουμε σε αυτό για την ώρα μιας και δεν έχει υπάρξει ακόμη… επίσημη εξέλιξη πάνω στο θέμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button