ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Αντέτζο και οι 130.000€…

Ο στόπερ του ΠΑΣ Λαμία προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ... αλλα δεν προκύπτει από πουθενά ενδιαφέρον από τους Κύπριους για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή. #slgr #lamiafc #DanielAdejo #apoelfc #Cyprus #slgrinterwetten

Ο στόπερ του ΠΑΣ Λαμία προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ… αλλα δεν προκύπτει από πουθενά ενδιαφέρον από τους Κύπριους για τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή. #slgr #lamiafc #DanielAdejo #apoelfc #Cyprus #slgrinterwetten

Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός Ντάνιελ Αντέτζο προτάθηκε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δεν προκύπτει από πουθενά ότι η περίπτωση του απασχόλησε τον Σωφρόνη Αυγουστή (προπονητής ΑΠΟΕΛ).

Ο 32χρονος στόπερ είναι στην πόρτα εξόδου της Λαμίας μετά από 3,5 χρόνια με γεμάτες σεζόν, ενώ στο παρελθόν θήτευσε σε ομάδες της Serie B όπως η Ρετζίνα, η Βιτσέντζα και η Σαλερνιτάνα. Στην Ελλάδα έπαιξε επίσης σε Κέρκυρα και Καλλονή.

Ο Αυγουστή ψάχνει αριστεροπόδαρο και γρήγορο στόπερ ο Αντέτζο είναι δεξιοπόδαρος με κύριο προσόν τη δύναμη. Επομένως, τουλάχιστον για την ώρα δεν είναι στο «κάδρο» του ΑΠΟΕΛ αν και το κασέ του δεν αποτελεί πρόβλημα, με απολαβές 13.000 ευρώ το μήνα.

πηγή: goal.philenews.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button