Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νίκη «ζωής» για την Ουέσκα (vid)

Τεράστια νίκη με 2-0 για την Ουέσκα απέναντι στην Έιμπαρ και ανάσα ζωής στη μάχη της παραμονής που δίνει η ομάδα.

LA LIGA – 34η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΕΣΚΑ – ΕΪΜΠΑΡ: 2-0

Γήπεδο: El Alcoraz

Τεράστια νίκη με 2-0 για την Ουέσκα απέναντι στην Έιμπαρ και ανάσα ζωής στη μάχη της παραμονής που δίνει η ομάδα. Οι Βάσκοι μπήκαν στο γήπεδο για τη νίκη και μόνο και με δύο γκολ, το ένα πιο όμορφο από το άλλο, πήραν τρίποντο ”χρυσάφι” και πλέον βρίσκονται στην προτελευταία θέση πέντε βαθμούς μακριά από τη σωτηρία (έχουν όμως ματς περισσότερο). Από την άλλη, η Έιμπαρ είναι στην 13η θέση και παντελώς αδιάφορη.

Τραγικό παιχνίδι στο πρώτο ημίωρο με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει ούτε μία τελική. Στο 32′ η Ουέσκα είχε την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Κούτσο να βγάζει σέντρα για τον Ετσέιτα που έπιασε την κεφαλιά αλλά είδε τη μπάλα να χτυπά στη συμβολή των δοκών του Ντιμίτροβιτς. Στο 43′ οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά με τον Γκαλάν να βγάζει σέντρα για τον Γκαγιέγο που για εκατοστά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα ενώ ήταν μόνος του μπροστά στον Ντιμίτροβιτς.

Η Ουέσκα άνοιξε το σκορ στο 54′ με τον Κούτσο Ερνάντεθ να γυρίζει για τον Γκαγιέγο που με υπέροχο τακουνάκι νίκησε τον Ντιμίτροβιτς κι έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φερέιρο εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά με τον Άβιλα να πιάνει το βολέ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής των φιλοξενούμενων κάνοντας το 2-0 με ένα από τα ομορφότερα τέρματα στη φετινή «La Liga».

Στο 79′ η Έιμπαρ απείλησε με τον Ένριτς να περνά ωραία για τον Καρδόνα που σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Σανταμαρία μπλόκαρε. Στο 85′ οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη με κοντινή προβολή του Καρδόνα αλλά ο Σανταμαρία ήταν και πάλι εκεί.

ΟΥΕΣΚΑ: Σανταμαρία, Μιραμόν, Χάβι Γκαλάν, Ετσέιτα, Μαντοβάνι, Ερέρα, Άβιλα (87′ Μελέρο), Φερέιρο, Μούστο, Κούτσο Ερνάντεθ (75′ Χουάνπι), Γκαγιέγο

ΕΪΜΠΑΡ: Ντιμίτροβιτς, Σέρχιο Άλβαρεθ, Κουκουρέγια, Ντε Μπλάσις, Πάουλο Ολιβέιρα, Εσκαλάντε, Ντιόπ (43′ Μάρι), Πέρε Μίγια (69′ Ένριτς), Πέδρο Λεόν, Κίκε (40′ Καρδόνα), Σάρλες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button