ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χάνει Λαμία στο Κύπελλο ο Τζέγκο!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασε κλήση από την εθνική Αυστραλίας για τον Τζέιμς Τζέγκο, και οι «κίτρινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του για τρία παιχνίδια. #slgr #arisfc #panaitolikosfc #lamiafc #aekfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης έφτασε κλήση από την εθνική Αυστραλίας για τον Τζέιμς Τζέγκο, και οι «κίτρινοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του για τρία παιχνίδια.

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Αυστραλία θα αγωνιστεί στα τέλη Ιανουαρίου με Βιετνάμ (27/01) και με Ομάν (2/2) και στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας είναι ο Τζέιμς Τζέγκο.

Ήδη οι άνθρωποι του Άρη έχουν λάβει την κλήση και όντας βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος, ο Τζέγκο θα δώσει το παρών και στα δύο παιχνίδια. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι ο μέσος των «κίτρινων» θα απουσιάσει εκείνο το διάστημα και ο Άκης Μάντζιος, όπως φαίνεται από τις ημερομηνίες, θα στερηθεί των υπηρεσιών του σε τρία παιχνίδια. Ένα για το Κύπελλο, κόντρα στη Λαμία (25/01) και σε δύο παιχνίδια για την Superleague Interwetten κόντρα σε Παναιτωλικό (30/1) και ΑΕΚ (2/2).

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button