Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κρούση στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ έθεσε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών της για τον Λιβάι Γκαρσία! #slgr #aekfc #LivaiGarcia #slgrinterwetten

Η Ένωση έθεσε ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών της για τον Λιβάι Γκαρσία!

Η ΑΕΚ ψάχνει λύσεις για την ενίσχυση της στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά παράλληλα αναζητά τρόπους για να αξιοποιήσει και να αξιολογήσει σωστά το υπάρχον δυναμικό της. Σε περίοπτη θέση σε αυτήν την κατηγορία, βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία.

Ο εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ανήκει στην Ενωση από το καλοκαίρι του 2020, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν το 60% των δικαιωμάτων του και το υπόλοιπο 40% να το διατηρεί η προηγούμενη ομάδα του, Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Τις τελευταίες ημέρες έγινε κρούση στην ΑΕΚ από σημαντική ομάδα του εξωτερικού για τον Λιβάι Γκαρσία, με την Ενωση να θέτει αρκετά ψηλά το ύψος των απαιτήσεών της για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή καθώς ζήτησε 15 εκατομμύρια ευρώ.

Σε αυτήν την φάση η υπόθεση δεν προχώρησε αλλά τα δεδομένα για την ΑΕΚ δεν αλλάζουν, καθώς δεν θα μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία διαπραγμάτευσης με λιγότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ. Πλέον, είναι θέμα της ομάδας του εξωτερικού για το αν θα επανέλθει με νέα κρούση.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήξερε αναλαμβάνοντας την ΑΕΚ, πως μια από τις πιο επείγουσες αποστολές που είχε, αφορούσε την ολική επαναφορά του Λιβάι. Στην ΑΕΚ έχουν επενδύσει πολλά πάνω στον παίκτη από τα Τρίνινταντ και Τομπάγκο, καταβάλλοντας πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του και είχαν υψηλότατες προσδοκίες, τόσο για την αγωνιστική συμβολή του στο παιχνίδι της ομάδας, όσο και στα μελλοντικά οφέλη από ενδεχόμενη μεταπώληση.

Πηγή: Sportday.gr

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button