FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ήταν «διαβασμένος» ο Άργκους για Μπαράλες!

Δεν απείλησε σχεδόν ποτέ η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στον χθεσινό αγώνα με τον Παναιτωλικό και σίγουρα η κούραση έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όμως δεν ήταν μόνο αυτή που κράτησε πίσω τους «κυανόλευκους».

Για την 19η αγωνιστική της SuperLeague, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε με 0-2 σκορ από τον Παναιτωλικό, ο οποίος φάνηκε πως ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την κακή διαχείρηση του υλικού από τον «κυανόλευκο» τιμ ήρθε η ήττα.

Το πρόβλημα όμως είναι πως η Λαμία δεν κατάφερε να γίνει απειλητική παρά μόνο κάποιες ενέργειες του Φακούντο Μπερτόλιο και ορισμένα σουτ από Μπουλούλη και Δημούτσο.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου ως γνωστόν έχει δύο χαρακτηριστικά στην επίθεσή της. Την συνεργασία των Μπερτόλιο και Μπαράλες. Αμφότεροι οι δύο Αργεντινοί έχουν πετύχει τα περισσότερα γκολ της ομάδας ενώ έχουν δημιουργήσει και τις περισσότερες τελικές.

Στο χθεσινό παιχνίδι τώρα, ο Τραϊνανός Δέλλας αποδείχθηκε «έξυπνος παίκτης» καθώς κατάλαβε πως το να περιορίσει τον Μπερτόλιο θα ήταν αρκετά δύσκολο και επέλεξε να απομονώσει τον Μπαράλες.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, έβαλε τον βραζιλιάνο Άργκους να παίζει «man to man» τον σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία και το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι. Ο 33χρονος επιθετικός δεν κατάφερε να πάρει σχεδόν ούτε μία μπαλιά σε επικίνδυνη θέση, ενώ πολύ δύσκολα έπαιρνε και κεφαλιές, πράγμα το οποίο είναι «απίστευτο» για τον καλύτερο ίσως κεφαλοσφαιριστή του πρωταθλήματος.

Ο «Μόμο» ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας ΜΟΝΟ 4 λάθη, κάτι που αποδεικνύει περίτρανα τα παραπάνω στοιχεία που σας αναφέραμε. Όλα αυτά έρχονται να τα ενισχύσουν τα στατιστικά του Άργκους, ο οποίος είχε 3 επεμβάσεις, 3 κλεψίματα και 4 εύστοχες κεφαλιές.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button