Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Μιλιτσεάνου ο Παντελίδης!

Η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα Νικολάε Μιλιντσεάνου και οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα.

Η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για τον επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα Νικολάε Μιλιντσεάνου και οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα.

Στις μεταγραφές πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις και ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι πιθανό να έχει μία τέτοια, καθώς ο Νικολάε Μιλιντσεάνου εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει. Και αυτό γιατί η ΑΕΛ ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει.

Μπορεί η κυπριακή ομάδα αυτές τις μέρες να έκανε δικό της τον Αμαντέι Μαρόσα, αλλά ο Σάββας Παντελίδης έχει ζητήσει έναν ακόμη επιθετικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στην κορυφή της λίστας του φαίνεται ότι βρίσκεται ο Μιλιντσεάνου και οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν προχωρήσει αρκετά.

Πριν από έναν χρόνο πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μολδαβός διεθνής φορ και όλα δείχνουν πως θα αποχαιρετήσει χωρίς να εξαντλήσει το συμβόλαιό του, το οποίο εξέπνεε το καλοκαίρι. Τη σεζόν που μας πέρασε ο 29χρονος είχε σε 16 αγώνες ένα γκολ, ενώ φέτος ήταν βασικός στα περισσότερα παιχνίδια μετρώντας έως τώρα 15 συμμετοχές με δύο τέρματα και μία ασίστ.

Δεδομένου ότι ο παίκτης επιθυμεί να πάει στην Κύπρο, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αναμένεται να σταθεί εμπόδιο. Εκτός των άλλων η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Πέδρο Κόντε έχει ξεκινήσει και ταυτόχρονα ανοίγει η κουβέντα για απόκτηση ενός φορ. Σκέψεις ενίσχυσης για την κορυφή της επίθεσης υπήρχαν από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Ισπανός. Σε κάποια φάση πάγωσαν, αλλά εφόσον προκύψει αποχώρηση, θα γίνει και προσθήκη.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button