ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αύξησε το total market value του ο ΠΑΣ Λαμία / Ποιος παίκτης έχει το περισσότερο value; (pics)

Η έλευση του Λας Μπανγκουρά και τα 300χιλ€ αξία του ποδοσφαιριστή ανέβασαν τόσο τον μέσο όρο αξίας του ΠΑΣ Λαμία όσο και το total market value της ομάδας. #slgr #lamiafc #transfermarkt #market_value #season2021_2022 #slgrinterwetten

Η έλευση του Λας Μπανγκουρά και τα 300χιλ€ αξία του ποδοσφαιριστή ανέβασαν τόσο τον μέσο όρο αξίας του ΠΑΣ Λαμία όσο και το total market value της ομάδας. #slgr #lamiafc #transfermarkt #market_value #season2021_2022 #slgrinterwetten

Αρκετά άρθρα έχουμε δημιουργήσει με βάση τα δεδομένα που μας δίνει το transfermarkt.com, το οποίο διαθέτει τις ποδοσφαιρικές τιμές τόσο των ομάδων όλου του κόσμου, όσο και των ποδοσφαιριστών.

Πρωταγωνιστής μας, ο ΠΑΣ Λαμία και οι ποδοσφαιριστές του. Έτσι και σε αυτό το άρθρο θα τσεκάρουμε τι έχει αλλάξει τους τελευταίου μήνες στην ομάδα της Φθιώτιδας, σύμφωνα πάντα με τα δεδομένα του transfermarkt.com.

Αρχικά, θα παρατηρήσουμε πως από την τελευταία μας αναφορά, το total market value της ομάδας, από τα 8,75εκατ. € είχε «πέσει» στα 8 εκατ. €. Αυτή η «πτώση» οφείλεται στις μειώσεις των ποδοσφαιρικών αξιών των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, το total market value της Λαμίας είναι στα 8,35 εκατ. € και αυτή η άνοδος οφείλεται στον δανεισμό του Λας Μπανγκουρά. Ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει αξία 300χιλ.€ και με την έλευσή του αύξησε και τον μέσο όρο ποδοσφαιρικής αξίας της ομάδας.

Παρόλο αυτά, η ποδοσφαιρική αξία του Μπανγκουρά βρίσκεται σε πρώτη όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία, οπότε ίσως μέσα στις επόμενες εβδομάδες να δούμε κι΄άλλη «πτώση» στο total market value του ΠΑΣ.

Τώρα, στο γενικό σύνολο ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αξία στην ομάδα της Στερεάς Ελλάδας είναι ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς. Ο υψηλόσωμος ποδοσφιριστής ήρθε στη Λαμία με αξία 900χιλ€ και με την «πτώση» που είχε τις τελευταίες εβδομάδες έφτασε στις 700χιλ€. 

Αυτοί που ακολουθούν τώρα τον Γκόλεμιτς, είναι ο Σάββας Γκέντσογλου, ο Κυριάκος Μαζουλουξής, ο Λάζαρ Ρόμανιτς και ο Γιώργος Μανουσάκης. Οι τρεις πρώτοι έχουν market value 500χιλ€ ενώ ο τέταρτος βρίσκεται στις 450χιλ€.

Στο γενικό σύνολο τώρα των ομάδων της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία έχει μείνει πίσω μεν, αλλά σε υψηλότερη θέση απ΄αυτή που ήταν λίγες εβδομάδες νωρίτερα. Τα 8,35εκατ. € που έχει ως total market value η «κυανόλευκη» ομάδα την φέρνουν στην 11η θέση, πάνω από τους Ιωνικό, Απόλλωνα Σμύρνης και Παναιτωλικό.

Διαβάστε επίσης

Back to top button