Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επίσημα στον Ατρόμητο ο Έρλινγκμαρκ

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και με τη βούλα ο Σουηδός μέσος Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ. #slgr #atromitosfc #slgrinterwetten #season2021_2022 #Jan_August_Erlingmark

Παίκτης του Ατρομήτου είναι και με τη βούλα ο Σουηδός μέσος Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ.

Ο 23χρονος αμυντικός χαφ που μπορεί να παίξει και ως στόπερ, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος με τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, στην οποία μέτρησε 25 συμμετοχές (1 ασίστ) στο περασμένο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ατρόμητος ανακοινώνει την απόκτηση του Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ, που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για την περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Τζαν Όγκουστ Έρλινγκμαρκ είναι 23 ετών (22/4/1998), αγωνίζεται με την ίδια ευκολία ως αμυντικός χαφ και ως κεντρικός αμυντικός και μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Γκέτεμποργκ, ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα του και πραγματοποίησε συνολικά 132 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας οχτώ γκολ ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Σουηδίας τη σεζόν 2019/20.

Μέσω των εμφανίσεών του κατάφερε να φτάσει και μέχρι την εθνική ομάδα της χώρας του, με την οποία έχει πραγματοποιήσει και μία συμμετοχή, παίζοντας ως βασικός στη νίκη της Σουηδίας κόντρα στο Κόσοβο, ενώ αποτελούσε σταθερό και βασικό μέλος των μικρών ομάδων των Σκανδιναβών.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, που διάλεξε και πήρε τη φανέλα με το νούμερο «17», πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο atromitosfc.gr:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που όλα έκλεισαν θετικά και είμαι πλέον παίκτης του Ατρόμητου. Τις τελευταίες ώρες που είμαι στην Ελλάδα και στην ομάδα, όλοι με έχουν αγκαλιάσει, όλοι με έχουν βοηθήσει να αισθανθώ άνετα και ελπίζω όλα να πάνε καλά και στη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα και τους ανθρώπους της για την εμπιστοσύνη και ελπίζω να ανταποδώσω κι εγώ από την πλευρά μου στο γήπεδο».

Παράλληλα, μίλησε για την πρόσληψη του Κρις Κόλμαν, που συνέπεσε χρονικά με τη δική του μετακόμιση στην Ελλάδα.

«Έμαθα τις τελευταίες μέρες για το ότι προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κρις Κόλμαν και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά γνωρίζω ότι είναι ένας προπονητής με σπουδαίες εμπειρίες και επιτυχίες όπως με την εθνική Ουαλίας. Πραγματικά ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του».

Καλώς ήρθες στον Ατρόμητο, Όγκουστ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button