Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Καλαπόδι! (Φωτογραφίες)

Μετά τη νίκη επί του Αετου Μενδενίτσας, ο Α.Ο Καλαποδίου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Μετά τη νίκη επί του Αετου Μενδενίτσας, ο Α.Ο Καλαποδίου έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

16η αγωνιστική
Α.Ο. Καλαποδίου – Αετός Μενδενίτσας 4 – 1
Σκόρερ για την ομάδα μας οι Μπουρλής Γιάννης (35′), Καραγεώργος Δημήτρης (46′), Βαποράκης Ηρόδοτος (58′) και Σινιάρι Φραντσέσκο (72′)!

Η σύνθεση της ομάδας μας:
Α.Ο. Καλαποδίου ( Άρης Γκουλής): Σούτης Ανδρέας, Μαντζουράνης Νίκος, Ζιάκας Θανάσης (67′ Θεοχάρης Γιάννης), Toci Ervis (59′ Καντάς Γιάννης), Κοτρώτσος Γιώργος (67′ Κορδαλής Παρασκευάς), Μπουρλής Παναγιώτης, Θεοχάρης Παναγιώτης (59′ Σινιάρι Φραντσέσκο), Ζιάκας Γιώργος, Βαποράκης Ηρόδοτος, Μπουρλής Γιάννης (59′ Δαλιάνης Δημήτρης), Καραγεώργος Δημήτρης

Μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε πανηγυρικό κλίμα, σε μία βραδιά με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου Λοκρών, Κωνσταντίνου Μπακανδρίτσου, του Προέδρου της Κοινότητας Καλαποδίου, Χρήστου Βαποράκη, εκλεκτών φίλων της ομάδας μας, καθώς και σύσσωμου του Δ.Σ. του Α.Ο. Καλαποδίου. Ευχαριστούμε θερμά τον συγχωριανό μας Ευάγγελο Κατσίφα για την παραχώρηση του χώρου (Cafe Trust), την κ. Ντέπυ Καραγεώργου για την ετοιμασία της πίτας μας, καθώς και τους Ταξιάρχη Μαυροειδή και Γιάννη Οζούνη για την ετοιμασία του πλούσιου και πεντανόστιμου φαγητού!

Διαβάστε επίσης

Back to top button