Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν παρατάει την περίπτωση Φεράρι ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει να εξετάζει την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι. #slgr #volosfc #panathinaikosfc #Ferrari #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σταματήσει να εξετάζει την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να σκαλίζει την περίπτωση του Φράνκο Φεράρι. Οι «πράσινοι» διατηρούν και μάλιστα σε περίοπτη θέση το όνομα του 30χρονου (θα τα κλείσει τον Μάιο) αριστερού μπακ του Βόλου.

Οι περισσότεροι, άλλωστε, θυμούνται πως όχι πολύ παλιά, μόλις 6 μήνες πίσω κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Φεράρι λίγο έλειψε να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η μετακίνηση κόλλησε σε λεπτομέρειες που ακόμα και τώρα είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς πως δεν έγινε αυτό το deal.

Με πιο σημαντικό το γεγονός πως ο Βόλος δεν κατάφερε να βρει αντικαταστάτη του Φεράρι.

Ο Αργεντίνος μπακ γνωρίζει πως αν δε φύγει τώρα από το Βόλο, δύσκολα θα μπορέσει να κάνει το επόμενο και μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ήδη έχει αργήσει. Είναι επίσης γεγονός πως κατά το πρώτο 6μηνο της φετινής Super League 1, δεν έχει παρουσιάσει δείγματα των δύο προηγούμενων ετών.

Αυτό, πάντως, δεν έχει κάνει τον Παναθηναϊκό να πετάξει τον φάκελό του στο καλάθι.

Παναθηναϊκός και Βόλος ξέρουν το «deal»

Ο Φεράρι παραμένει στη λίστα με τους υποψήφιους αριστερούς μπακ, θέση που είναι προτεραιότητα για το «τριφύλλι», προκειμένου να πλαισιώσει τον Χουάνκαρ.

Το συμβόλαιο του Φεράρι με τον Βόλο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, αλλά αν αναλογιστεί κανείς πως οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά ολοκληρώσει το deal το καλοκαίρι, γνωρίζουν τι πρέπει να γίνει σε αυτό το σκέλος για να υπάρξει τώρα συμφωνία.

Ο Αργεντίνος μπακ έχει κάνει φέτος 17 ματς (τα 14 στο πρωτάθλημα) με 1 γκολ και 1 ασίστ, με συνολικά 1.530 λεπτά συμμετοχής.

Το ότι στον Παναθηναϊκό κρατούν ακόμα στη λίστα τους τον Φεράρι έπαιξε και ένα μικρό ρόλο η πρόσφατη εμφάνισή του στο 3-1 του μεταξύ των δύο ομάδων ματς, όπως σας είχε ενημερώσει και ο Agent Greek.

Εκτός των άλλων, ο Φεράρι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα μια και ήδη έχει συμπληρώσει 2,5 χρόνια καριέρας στο Βόλο.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button