Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Α.Ε Καλυβίων – Α.Ο Καλαποδίου: Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του LamiaSports από τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε Καλυβίων με τον Α.Ο Καλαποδίου για την 10η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας. #ΕΠΣΦθιώτιδας #Α_Φθιώτιδας #ΕρασιτεχνικόΠοδόσφαιρο #φωτορεπορτάζ #SportsNews #season2022_2023

Δείτε τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του LamiaSports από τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε Καλυβίων με τον Α.Ο Καλαποδίου για την 10η αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας.

Για την 10η εμβόλιμη αγωνιστική της Α΄Φθιώτιδας η Α.Ε Καλυβίων υποδέχθηκε στο γήπεδό της «Αλέκος Παπαγεωργίου» τον Α.Ο Καλαποδίου.

Η ομάδα του Καλαποδίου έφυγε με τη νίκη από τα Καλύβια με σκορ 2-4 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κυπραίο ο οποίος σκόραρε τα δύο από τέσσερα γκολ της ομάδας του ενώ είχε ανάμιξη και στα άλλα δύο.

Η Α.Ε Καλυβίων εκμεταλλεύτηκε το καλό πρώτο 20λεπτο που είχε και προηγήθηκε στο 12΄με τον Μιχαήλ, όμως τα λάθη και η απροσεξία έφεραν την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά για το Καλαπόδι. Αρχικά ο Θ. Ζιάκας έκανε στο 35΄το 1-1 ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κυπραίος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 1-2.

Στην επανάληψη ο Κυπραίος και πάλι έκανε το 1-3 στο 56΄για να έρθει ο Ξηρομερίτης στο 58΄να κάνει το 2-3. Όμως, ο Γ. Μπουρλής στο 63΄εξασφάλισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους γράφοντας το τελικό 2-4.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ LAMIASPORTS:

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ FACEBOOK PAGE ΤΟΥ LAMIASPORTS

Διαβάστε επίσης

Back to top button