Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η Σαουδική Αραβία… καλεί τον Επασί!

Η Αλ Νασρ έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Ελλάδα και έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντεβίς Επασί του ΟΦΗ. #slgr #oficretefc #AlNasr #Epassy #slgrinterwetten #season2021_2022

Η Αλ Νασρ κινείται για τον Επασί του ΟΦΗ…

Η Αλ Νασρ έχει απλώσει τα δίχτυα της στην Ελλάδα και έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντεβίς Επασί του ΟΦΗ.

Ο λόγος, φυσικά, για την περίφημη ομάδα από τη Σαουδική Αραβία που τις προηγούμενες ημέρες είχε καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση για την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

Το ζήτημα με τον Έλληνα πορτιέρε του ΠΑΟΚ δεν προχώρησε, ωστόσο, οι άνθρωποι της Αλ Νασρ θεωρούν πως η λύση στην αναζήτηση τερματοφύλακα μπορεί να βρεθεί στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, ο παίκτης που βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους είναι ο βασικός τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Ντεβίς Επασί. Ο 29χρονος τερματοφύλακας πήγε το καλοκαίρι στην Κρήτη από τη Λαμία και έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με 13 ματς και 5 clean sheets. Μάλιστα ο Επασί είναι ο τερματοφύλακας που βρίσκεται στην 4η θέση της λίστας με τις περισσότερες αποκρούσεις κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στη Super League 1.

Όλα αυτά έχει παρακολουθήσει η Αλ Νασρ και για το λόγο αυτό έχει κάνει κίνηση προς τον Επασί. Μάλιστα, ο 29χρονος τερματοφύλακας του ΟΦΗ έχει υπέρ του έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς που αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στη Σαουδική Αραβία. Ο λόγος για τον περίφημο στράικερ Βινσέντ Αμπουμπακάρ (έχει αγωνιστεί σε Πόρτο, Μπεσίκτας μεταξύ άλλων), ο οποίος έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Επασί.

Ο Αμπουμπακάρ είναι αρχηγός της εθνικής ομάδας του Καμερούν και βρίσκεται μαζί με τον Επασί αυτήν την περίοδο στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής. Ο Επασί, όπως είναι γνωστό είναι διεθνής με το Καμερούν και βρίσκεται φυσικά στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του, που άρχισε νικηφόρα την προσπάθεια κατάκτησης του Κόπα Άφρικα.

Επασί: Πότε αναμένονται εξελίξεις για τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ

Η Αλ Νασρ θέλει τον Επασί και εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, άσχετα με το γεγονός πως ο παίκτης βρίσκεται στο Καμερούν για το Κόπα Άφρικα. Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και ανάλογα καλή πρόταση προς τον ΟΦΗ μια και ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2023.

Η Αλ Νασρ είναι μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Σαουδικής Αραβίας με 9 πρωταθλήματα, το τελευταίο το 2019. Βρίσκεται μετά από 16 αγώνες στην 3η θέση και στο -6 από την κορυφή που είναι η Αλ Ίτιχαντ.

Έχει κάνει σπουδαίες κινήσεις προκειμένου να κατακτήσει εκ νέου τον τίτλο, μια και στον πάγκο πλέον βρίσκεται ο πρώην προπονητής της Μπόκα Τζούνιορς, Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο.

Στο ρόστερ της εκτός από τον Αμπουμπακάρ, βρίσκεται ο Αργεντίνος σταρ (είχε κρίνει τον ιστορικό τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες Ρίβερ-Μπόκα) Πίτι Μαρτίνες, ο σπουδαίος Αργεντίνος χαφ (με θητεία σε Βιγιαρεάλ, Ρίβερ) Ραμίρο Φούνες Μόρι αλλά και ο Βραζιλιάνος επιθετικός χαφ Ταλίσκα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button