Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αραούχο: Χάνει Παναιτωλικό και «τρέχει» για ΠΑΟΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (16/01) με τον Παναιτωλικό και πλέον κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/01). Θλάση ο Λάτσι. #slgr #aekfc #SergioAraujo #slgrinterwetten #Laci #season2021_2022

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ματς της Κυριακής (16/01) με τον Παναιτωλικό και πλέον κάνει αγώνα δρόμου ώστε να προλάβει αυτό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/01). Θλάση ο Λάτσι.

Ο Αργεντινός επιθετικός της Ένωσης, δεν προπονήθηκε ξανά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα καθώς ακολούθησε γι’ ακόμη μία ημέρα ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αραούχο, δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς με τη Λαμία λόγω των μυϊκών σπασμών που αισθανόταν στη μέση και παρά το γεγονός πως ένιωθε καλύτερα τελευταία, δεν είχε κανέναν λόγο να ρισκάρει από τη στιγμή που αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, ολόκληρη την εβδομάδα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, λόγω των μυϊκών ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν τις τελευταίες ημέρες κι έτσι δεν θα προλάβει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (16/01, 17:15). Ετσι θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη (19/01, 19:00).

Από εκεί και πέρα ο Αργύρης Γιάννικης είδε και τον Ζίγκα Λάτσι να τίθεται «νοκ-άουτ», με τον Σλοβένο αμυντικό να υποβάλλεται σε εξετάσεις σε εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε έπειτα από το παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με τον Λεβαδειακό (2-1) και να διαπιστώνεται ότι έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button