ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χρειάζεται τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους! (matchday)

Πρώτος και κύριος λόγος... οι βαθμοί! Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα υποδέχεται τον Ιωνικό για τέταρτη φορά φέτος και οφείλει να κερδίσει για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολικά. #slgr #lamiafc #ionikosfc #slgrinterwetten #matchday #season2021_2022 #lamiasports

Πρώτος και κύριος λόγος… οι βαθμοί! Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα υποδέχεται τον Ιωνικό για τέταρτη φορά φέτος και οφείλει να κερδίσει για να ανέβει βαθμολογικά και ψυχολικά. #slgr #lamiafc #ionikosfc #slgrinterwetten #matchday #season2021_2022 #lamiasports

Έναν δύσκολο… και με «παγίδες» αγώνα έχει να δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία, καθώς στις 17:15 θα υποδεχθεί τον Ιωνικό στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει μείνει αρκετά πίσω στη βαθμολογία, έχοντας μετά από 16 αγώνες (οφείλει έναν που έχει αναβληθεί με τον Παναιτωλικό), μόλις 11 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση του πρωταθλήματος.

Είναι τεράστια ευκαιρία να πάρει σήμερα η Λαμία κόντρα στους Νικαιώτες την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς οι τρεις βαθμοί θα δώσουν και βαθμολογική και ψυχολογική ανάταση στον σύλλογο.

Ιδαίτερες απουσίες ο Γρηγορίου δεν έχει να αντιμετωπίσει ενώ μετά από καιρό είχαμε την επιστροφή του Ντάνιελ Αντέτζο στην αποστολή ενώ μέσα βρίσκεται και ο Λας Μπανγκουρά ο οποίος αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Την αποστολή της ομάδας απαρτίζουν οι:

1. Γκαραβέλης Αθανάσιος
31. Saranov Bojan

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος
3. Σαραμαντάς Γεώργιος
4. Adejo Daniel
5. Τζανετόπουλος Άνταμ
23. Σκόνδρας Ιωάννης
24. Βύντρα Λουκάς
41. Golemic Vladimir

6. Τζανδάρης Θεοφάνης
7. Nunez Cristopher
10. Tyronne
16. Bejarano Danny

8. Arabuli Bachana
11. Καραμάνος Αναστάσιος
17. Βλαχομήτρος Ανέστης
19. Bangoura
28. Romanic Lazar
45. Τσούκαλος Νικόλαος
70. Μανουσάκης Γεώργιος

Διαβάστε επίσης

Back to top button