ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φίλαθλοι: Με σειρά προτεραιότητας και με Ιωνικό

Έτσι θα γίνει η είσοδος των φιλάθλων στον αυριανό αγώνα ΠΑΣ Λαμία - Ιωνικός. #slgr #lamiafc #ionikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Σύμφωνα με την ισχύουσα Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 81558/2021 οι παρευρισκόμενοι θεατές στις αθλητικές εγκαταστάσεις δεν επιτρέπεται να υπερβαίνουν το δέκα τοις εκατό (10%) της πληρότητας των εξεδρών με αποτέλεσμα στο “Αθ. Διάκος” ο μέγιστος αριθμός των θεατών που επιτρέπεται να παρευρίσκονται είναι 530.

Ως εκ τούτου, για την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ιωνικό, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022 το Σάββατο 15 Ιανουαρίου (17:15) ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ μεμονωμένα εισιτήρια.

Δικαίωμα εισόδου στο “Αθ. Διάκος” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας μέχρι πληρώσεως των επιτρεπόμενων θέσεων (530 θέσεις). Μετά την συμπλήρωση του προβλεπόμενου αριθμού θεατών, οι Θύρες θα κλείσουν.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, να προσέλθουν εγκαίρως στο γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας ο οποίος θα είναι αυστηρός.

Για την είσοδό τους στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button