ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μετά τον “Διομήδη” έρχεται το Τρίο Μπελκάντο! (σήμερα στις 20:00)

Η κακοκαιρία "Διομήδης" έφυγε αλλά το Τρίο Μπελκάντο έρχεται. Σήμερα στις 20:00 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη εκπομπή του 2022 με νέα (μεταγραφικά και μή) από ΠΑΣ Λαμία, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με σούπερ συνέντευξη Βαγγέλη Μακρόπουλου και πολλά άλλα! #ΤρίοΜπελκάντο #ΡάδιοΛαμία #εκπομπάρα #Διομήδη_φύγε_αναλαμβάνουμε_εμείς #season2021_2022

Η κακοκαιρία “Διομήδης” έφυγε αλλά το Τρίο Μπελκάντο έρχεται. Σήμερα στις 20:00 εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η πρώτη εκπομπή του 2022 με νέα (μεταγραφικά και μή) από ΠΑΣ Λαμία, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με σούπερ συνέντευξη Βαγγέλη Μακρόπουλου και πολλά άλλα! #ΤρίοΜπελκάντο #ΡάδιοΛαμία #εκπομπάρα #Διομήδη_φύγε_αναλαμβάνουμε_εμείς #season2021_2022

Σαν τα χιόνια… που λέμε. Αργήσαμε λίγο, κάναμε τις διακοπές μας, πήραμε μερικοί τον αέρα μας αλλά τώρα ήρθε ώρα της επιστροφής στα μικρόφωνα.

Σήμερα στις 20:00 λοιπόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μας δείτε και θα μας ακούσετε στο γνωστό το μέρος. Τρίο Μπελκάντο στο Ράδιο Λαμία με Πάνο Κατσώνη, Νίκο Μώκο και Λάμπρο Αρναούτογλου για μια γεμάτη εκπομπή.

Από θέματα θα έχουμε εννοείται νέα από ΠΑΣ Λαμία με μεταγραφικά και… όχι μόνο, τοπικό αθλητισμό με ΑΟΛ, Έσπερο και τις υπόλοιπες ομάδες του νομού ενώ θα ήθελα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην παρέα μας έναν εκ των πρωταγωνιστών της φετινής Α’ Φθιώτιδας, τον αρχηγό της Δάφνης Λιβανατών, Βαγγέλη Μακρόπουλο!

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΤΕ (είμαστε και τηλεοπτικοί τρομάρα μας):

Αν θέλετε να μας ακούσετε ραδιοφωνικά πατήστε… ΕΔΩ (http://radiolamia.gr/live/)

Μας βλέπετε και μας ακούτε στο Facebook του Lamianow!

Και στις σελίδας μας στο facebook:lamiara.gr, lamianow.grradiolamia.grlamiasports.com

Επίσης από τα σάιτ μας: www.lamiara.grwww.lamianow.grwww.radiolamia.grwww. lamiasports.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button