Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθύκοιλου – ΑΕ Εχιναίων: Ντέρμπι κορυφής… με απρόοπτα!(pics)

Για την 8η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου υποδέχθηκε την ΑΕ Εχιναίων σε ένα ντέρμπι κορυφής στον 3ο όμιλο. Στο νοσοκομείο ο Ιμπραχίμι!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας, η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου υποδέχθηκε την ΑΕ Εχιναίων με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 που τους έδωσε από έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Το ματς:

Το ντέρμπι κορυφής του 3ου ομίλου ανάμεσα στο Βαθύκοιλο και την ΑΕ Εχιναίων γκολ μπορεί να μην είχε, όμως είχε ένα απρόοπτο καθώς ο Ιμπραχίμι των φιλοξενούμενων, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δέχθηκε τη μπάλα έπειτα από σουτ στο κεφάλι, έπαθε διάσειση και για προληπτικούς λόγους διεκομίσθει στο νοσοκομείο Λαμίας.

Οι περισσότερες φάσεις του αγώνα, έγιναν στο πρώτο 45λεπτο με τις Ράχες να απειλούν μόλις στο 3΄με τον Αθανάσιο Κόμνο, ο οποίος κέρδισε όλες τις κόντρες, πάτησε περιοχή αλλά εκεί βρήκε μπροστά του τον τερματοφύλακα του Κεραυνού, τον Σδούκο, ο οποίος του είπε «όχι».

Να σημειώσουμε πως σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο Σδούκος πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φίλων που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Στο 23΄το Βαθύκοιλο είχε μία σημαντική ευκαιρία, με τον Κωνσταντίνο Γκίστι, ο οποίος έπιασε ένα γεμάτο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Χάδου. Η γηπεδούχος ομάδα, συνέχισε να πιέζει ψηλά και στο 25΄ο Άγγελος Κόμνος έφτασε απέναντι από το τέρμα του Χάδου, αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε άουτ.

Μετά από δέκα λεπτά, η Ένωση βρήκε τα πατήματά της και μετά από έναν ωραία συνδυασμό των ποδοσφαιριστών της μπήκαν στη μεγάλη περιοχή όμως και πάλι ο Σδούκος ήταν εκεί για να τους σταματήσει στέλνοντας τη μπάλα με την επέμβασή του στο οριζόντιο δοκάρι και κόρνερ.

Στο 40΄ο Αθανάσιος Γιώτης δοκίμασε το πόδι του από μακρινή θέση, αλλά ο τερματοφύλακας του Βαθύκοιλου του είπε ένα μεγάλο «όχι» ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Αρμάντο έκανε δυνατό σουτ, όμως ο ποδοσφαιριστής των Ραχών είδε για μία ακόμη φορά ο αντίπαλος τερματοφύλακας να του λέει «όχι» στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ με τα ακροδάχτυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα έχοντας από πέντε καλές ευκαιρίες η κάθε μία, όμως καμία από αυτές τις προσπάθειες δεν είχε αίσιο τέλος.

Στο 48΄ο Άγγελος Κόμνος μετά από σέντρα πήρε μία κεφαλιά, από καλή θέση, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Το παιχνίδι τελείωσε, με τις Ράχες να έχουν κάποιες καλές στιγμές από στημένες φάσεις αλλά το 0-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός Βαθύκοιλου: Σδούκος, Λαϊνάς, Γκίστι, Τσιούμας, Κωστόπουλος, Τζανετάκος, Gjishti M., Παπαδόπουλος, Κόμνος Αγγ., Γερογιάκομος Γ., Γερογιάκομος Αλ.

Αναπληρωματικοί: Γιαννακας, Σπινθουράκης, Μάνος, Στουρνάρας, Κωστόπουλος Ευαγ., Μπούρχας, Παπαγεωργίου.

ΑΕ Εχιναίων: Χάδος, Κόμνος Αθ., Πατσάνι, Πολύμερος, Φασόλας, Αργύρης, Λαϊνάς, Αργύρης, Σερέτης, Γιώτης, Πολύμερος Γ., Ιμπραχίμι

Αναπληρωματικοί: Σκαλλα, Σκανδάμης, Ηλιόπουλος, Σίψας, Τσάμης, Πισπιρίγκος, Μπλούνας.

 

Οι φωτογραφίες του αγώνα:

Φωτορεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button