Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Φαν Βέερτ η Ένωση απέρριψε πρόταση της Σότσι

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Τομ Φαν Βέερτ, η ρωσική Σότσι έκανε πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ, η οποία φυσικά απορρίφθηκε τόσο από την Ένωση όσο και από τον παίκτη. #slgr #aekfc #VanWeert #transfernews #Sochi #season2022_2023

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Τομ Φαν Βέερτ, η ρωσική Σότσι έκανε πρόταση πάνω από 1 εκατ. ευρώ, η οποία φυσικά απορρίφθηκε τόσο από την Ένωση όσο και από τον παίκτη.

Μόλις χθες η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Τομ Φαν Βέερτ, ανακοινώνοντας τον 32χρονο Ολλανδό φορ για δύο χρόνια. Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, η Ένωση δέχθηκε επίσημη πρόταση για τον παίκτη από τη Σότσι! Κάτι φυσικά που είναι αξιοπερίεργο καθώς ο Φαν Βέερτ μόλις είχε ανακοινωθεί από τους κιτρινόμαυρους.

Η ρωσική ομάδα είχε κάνει επίσημη κρούση και στον Βόλο για τον Φαν Βέερτ και, όπως επιβεβαίωσαν οι κιτρινόμαυροι, προσπάθησε να τον κάνει δικό της ακόμα και μετά τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ προσφέροντας ένα ποσό άνω του 1 εκατ. ευρώ. Η πρόταση, ωστόσο, απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, ενώ και ο ίδιος ο παίκτης βέβαια δεν έδειξε κανένα απολύτως ενδιαφέρον.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button