ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Καρφιά» Σπανού για τους παίκτες του: «Αυτό που είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου» (vid)

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, τα είχε με τους παίκτες του για την εμφάνιση τους κόντρα στη Λαμία. #slgr #lamiafc #ionikosfc #Σπανός #slgrinterwetten

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός, τα είχε με τους παίκτες του για την εμφάνιση τους κόντρα στη Λαμία.

Με τους παίκτες του τα είχε ο Δημήτρης Σπανός μετά τη λήξη του αγώνα με τη Λαμία, στην οποία ο Ιωνικός έχασε με 2-1.

Ο τεχνικός των Νικαιωτών σημείωσε χαρακτηριστικά ότι… «με αυτό που δείξαμε σήμερα δεν μπορούμε να θέλουμε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι. Άνευροι, χωρίς όρεξη, χωρείς διάθεση, χωρίς δύναμη, χωρίς αγωνιστικό τσαμπουκά. Μόνο από αυτά δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι άλλο. Θεωρώ ότι μια ομάδα που πρέπει να είναι δυνατή, πρέπει να έχει μυαλό. Δεν είχαμε καμία συγκέντρωση. Δεχθήκαμε ένα γκολ που είναι δεύτερη φορά που το δεχόμαστε έτσι. Δυστυχώς αυτό που είδα σήμερα δεν μου άρεσε καθόλου, νομίζω ότι αν δεν βελτιωθούμε γρήγορα θα έχουμε προβλήματα».

Στην ερώτηση αν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια, απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι κάθε κακή εμφάνιση, κάθε κακή παρένθεση, ο προπονητής είναι υπεύθυνος και δεν είναι οι παίκτες. Όλοι όμως, θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω γιατί έχουμε κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, πρέπει να τη συνεχίσουμε και πρέπει να την τελειώσουμε».

Διαβάστε επίσης

Back to top button