ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Λας Μπανγκουρά: «Το΄κανε» όπως ο Αραβίδης! (vids)

Στο 84΄μπήκε ως αλλαγή... στο 86΄σκόραρε για το 2-0 του ΠΑΣ Λαμία. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να συστηθεί στο κοινό της νέας του ομάδας, ο Λας Μπανγκουρά ή αλλιώς Αααααααααλχασάαααααααααααν! #slgr #lamiafc #ionikosfc #LassBangoura #Season2021_2022 #slgrinterwetten

Στο 84΄μπήκε ως αλλαγή… στο 86΄σκόραρε για το 2-0 του ΠΑΣ Λαμία. Με αυτόν τον τρόπο επέλεξε να συστηθεί στο κοινό της νέας του ομάδας, ο Λας Μπανγκουρά ή αλλιώς Αααααααααλχασάαααααααααααν! #slgr #lamiafc #ionikosfc #LassBangoura #Season2021_2022 #slgrinterwetten

Πρώτη εντός νίκη φέτος για τον ΠΑΣ Λαμία καθώς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 κέρδισε τον Ιωνικό με 2-1 σκορ.

Ο Λάζαρ Ρόμανιτς έδωσε με δυνατό σουτ το προβάδισμα στους γηπεδούχους για να έρθει το καλό… στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Λας Μπανγκουρά ή αλλιώς Αλχασάν, η μοναδική χειμερινή μεταγραφή του ΠΑΣ Λαμία, μπήκε στο 84΄του αγώνα ως αλλαγή στη θέση του Μπεχαράνο. Ο ποδοσφαιριστής από τη Γουϊνέα χρειάστηκε μόλις 2 λεπτά και τέσσερις επαφές με τη μπάλα για να σκοράρει «βάζοντας φωτιά» στο ΔΑΚ Λαμίας.

Έτσι λοιπόν, ο Μπανγκουρά συστήθηκε στο λαμιώτικο κοινό με γκολ, κάτι που είχε κάνει ο Χρήστος Αραβίδης σε εκείνο απίστευτο ματς με τον Άρη. Τότε, ο έμπειρος σέντερ φορ είχε πετύχει όχι ένα αλλά δύο γκολ στο ντεμπούτο του με τα «κυανόλευκα» κάνοντας όπως και ο Λας ονειρικό ντεμπούτο.

Τα γκολ του Αραβίδη:

Το γκολ του Μπανγκουρά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button