Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία ο Ολυμπιακός!
Απουσίες, ανάσες και γενικώς αλλαγές στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. Δείτε αναλυτικά την αποστολή.

Απουσίες, ανάσες και γενικώς αλλαγές στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία. Δείτε αναλυτικά την αποστολή.
Από 22 ποδοσφαιριστές απαρτίζεται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τη Λαμία.
Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (Κυριακή 15:00, novasports1HD).
Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η αποστολή
Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.