ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία & χειμερινές μεταγραφές: Οι «to the point» επιλογές! (pics)

Γενικά τον Γενάρη οι μεταγραφές που γίνονται ή αλλάζουν ριζικά την εικόνα της ομάδας ή απλά λίγο πριν το καλοκαίρι αποχωρούν και δεν τους θυμάται κανείς. Στον ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετές απογοητευτικές μεταγραφές, όμως είχαμε και παίκτες που έκαναν την διαφορά. #slgr #lamiafc #transfers #season2021_2022 #slgrinterwetten #transfermarkt

Γενικά τον Γενάρη οι μεταγραφές που γίνονται ή αλλάζουν ριζικά την εικόνα της ομάδας ή απλά λίγο πριν το καλοκαίρι αποχωρούν και δεν τους θυμάται κανείς.

Στον ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία χρόνια είχαμε αρκετές απογοητευτικές μεταγραφές, όμως είχαμε και παίκτες που έκαναν την διαφορά.

Από τη σεζόν 2016-2017, όπου και θα ανατρέξουμε για να φτάσουμε στο παρών, η Λαμία προχώρησε σε αρκετές μεταγραφές τον μήνα Ιανουάριο, παρά τις δυσκολίες και τους κινδύνους που «κρύβει» η συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδος.

Στο συγκεκριμένο άρθρο τώρα, δεν θα ασχολήθούμε με τους ποδοσφαιριστές που «δεν έπιασαν» αλλα με αυτούς που πρόσφεραν από λίγο έως και πολύ!

ΣΕΖΟΝ 2016-2017:

Τη σεζόν 2016-2017 ο ΠΑΣ Λαμία προχώρησε σε έξι μεταγραφές. Από εκείνες τις έξι κινήσεις αυτές που ξεχώρισαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν αυτή του Βραζιλιάνο Αντρέ Ρότσα και του Έλληνα εξτρέμ Λευτέρη Ματσούκα.

Ο μεν Ρότσα αγωνίστηκε σε 18 αγώνες, έχοντας 2 ασίστ και 2 γκολ.

Ο δε Ματσούκας είχε 17 αγώνες στο πρωτάθλημα μετρώντας 4 γκολ.

 

ΣΕΖΟΝ 2017-2018:

«Καταστροφική» η χειμερινή μεταγραφική περιόδος 2017-2018 για τη Λαμία. Ο σύλλογος απέκτησε 7 ποδοσφαιριστές από τους οποίους κανένας επί της ουσίας δεν προσφερε τα αναμενόμενα, ενώ ορισμένοι ούτε τα βασικά…

Αυτοί ήταν οι ποδοσφαιριστές που είχαν αποκτηθεί τότε:

 

ΣΕΖΟΝ 2018-2019:

Φτάνουμε τη σεζόν 2018-2019 όπου είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στη SuperLeague 1 όπου η Λαμία ενισχύεται ουσιαστικά!

Εκείνη τη σεζόν λοιπόν, είχαμε την επιστροφή του Πίτι και τα λόγια είναι περιττά για τον Ισπανό σούπερ σταρ και νυν τεχνικό διευθυντή.

Είχαμε όμως αρχικά τον δανεισμό του Ζαν Λυκ Ασούμπρε, ο οποίος 9 ματς 1 γκολ και 1 ασίστ και συνεχίσαμε με:

Την απόκτηση του Ντάνι Μπεχαράνο, ο οποίος είναι ακόμη παίκτης της Λαμίας με 86 ματς, 5 γκολ και 3 ασίστ.

Τον δανεισμό και μετέπειτα απόκτηση του Άνταμ Τζανετόπουλου, ο οποίος φορά ακόμη τη φανέλα του ΠΑΣ, έχοντας έως τώρα 50 αγώνες και 1 γκολ.

Αλλά και την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού Γιοάν Τομάς. Ο Ισπανός εκτός από το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο είχε 19 συμμετοχές 3 γκολ και 1 ασίστ.

 

ΣΕΖΟΝ 2019-2020:

Την επόμενη σεζόν, είχαμε ξανά πολλές μεταγραφές… χειμερινού τύπου. Ή πιο απλά μεταγραφές-παλτά! Αυτοί που ξεχώρισαν ήταν αρχικά ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος αν και είχε μόλις 6 συμμετοχές πέτυχε 3 γκολ

ο Ντεβίς Επασί ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις κυρίως την επόμενη σεζόν με 32 ματς και 16 αγώνες ανέπαφη εστία

και ο Μιγκέλ Μπιανκόνι, τον οποίο αρκετεί υποβαθμίσανε με σχολία του τύπου «δεν κάνει αυτός για SuperLeague 1», παρόλο αυτά είχε 5 γκολ σε 17 εμφανίσεις.

 

ΣΕΖΟΝ 2020-2021:

Και φτάνουμε τη σεζόν όπου η Λαμία πρόσθεσε 9 ποδοσφαιριστές τον Ιανουάριο και το παράξενο της υπόθεσης ήταν πως οι περισσότεροι της βγήκαν.

Είχαμε λοιπόν την απόκτηση του Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος φορά ακόμη τη φανέλα του ΠΑΣ μετρώντας 33 εμφανίσεις

τον ερχομό του Άνχελ Μαρτίνεθ, ο οποίος και αυτός παίζει ακόμη στη Λαμία με 30 αγώνες και 1 ασίστ

την απόκτηση του επίσης Ισπανού μεσοεπιθετικού Ταϊρόν ο οποίος είχε αγωνιστεί και προηγουμένως στην ομάδα και πλέον έχει 48 αγώνες, 2 γκολ και 7 ασίστ

και τέλος την απόκτηση του έμπειρου μέσου Έλμαρ Μπιάρνασον, ο οποίος αγωνίστηκε σε 18 αγώνες και είχε και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button